Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Miercuri 27 Mai 2020 - 26870 vizitatori azi
718 candidati inscrisi cu drept de participare la concursul de titularizare in BN.

Daca anul trecut, cadrele didactice au participat la concursul de titularizare organganizat  de Ministerul Educatiei Cercetarii, Tineretului si Sportului, prin ISJ, anul acesta s-au organizat concursuri pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor  vacante/ rezervate, la nivelul fiecarei scoli sau in cadrul unor asocieri temporare  de unitati de invatamant, ceea ce inseamna ca o institutie de invatamant poate fi centru de concurs pentru cadre didactice din alte scoli.

Astazi s-a desfasurat proba scrisa din cadrul concursului. La nivelul judetului Bistrita-Nasaud, au fost constituite  28 de centre de concurs- 15 asocieri temporare si 13 unitati independente. Pentru anul scolar 2012-2013 au fost scoase la concurs 543 de posturi -275 in mediul rural si 268 in mediul urban. 140 de posturi sunt pe perioada nedeterminata iar 403 pe perioada determinata. Anul acesta, au fost depuse ,pentru concursul de ocupare a  posturilor vacante sau rezervate din 2 august, 804 dosare, si au fost validate 777 fise de inscriere.  Au fost inregistrati 718 candidati inscrisi cu drept de participare ( au sustinut inspectia la clasa si au obtinut minimum 5 ). S-au prezentat la proba scrisa 587 de cadre didactice . 59 de candidati s-au retras.

Rezultatele probei scrise vor fi afisate la centrele de concurs si la ISJ B-N pe 7 august. In perioada 7-8 august vor fi inregistrate contestatiile la ISJ B-N , pentru ca mai apoi sa fie transmise catre centrele de evaluare. Rezultalele finale vor fi afisate in  data de 10 august.

 

 

 

REPERTIZAREA CANDIDATILOR

            Etapa I- 13 august. Repartizarea in sedinta publica, la nivel de centru de concurs/unitate de invatamant, a candidatilor care au obtinut cel putin media de repartizare 7, la concursul din 2012, pe posturile didactice/ catedrele vacante publicate  in vederea angajarii pe perioada nedeterminata.  

Etapa a II-a -16 august. Repartizarea in sedinta publica, la nivel de centru de concurs-unitate de invatamant, a candidatilor care au obtinut cel putin media de repartizare 5 la concursul din sesiunea 2012 pe posturile didactice/catedrele vacante/rezervate, publicate in vederea angajarii pe perioda  determinata. 

 

 

 

 

                                                                                                                    ISJ Bistrita-Nasaud

                                                                                                                     E-mail:     

                                                                                                                    birouldepresa@isjbn.ro 

                                                                                                                    Telefon: 0263 - 213.529     

0 comentarii2443 vizualizări03 august 2012
rss 2.0
rss 2.0