Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Miercuri 27 Mai 2020 - 8976 vizitatori azi
Consfatuirile cadrelor didactice din BN

Vineri, 14 septembrie 2012, au avut loc consfatuirile cadrelor didactice. Profesorii de fizica si chimie din judet s-au intalnit la Colegiul National Andrei Muresanu, Bistrita. Sedinta a fost condusa de inspectorul de specialitate, profesor Daiana Camelia Balan si unul dintre directorii adjuncti ai C.N.A.M., David Szekely. Ordinea de zi a fost:

  • Mesajul ISJ B-N de inceput de an scolar;
  • Raport MECTS;
  • Structura anului scolar 2012-2013;
  • Noutati in domeniul specializarii;
  • Discutii;

  Nu stiu altii cum sunt dar pentru mine aceste consfatuiri sunt un moment asteptat cu mare drag. Aceasta pentru ca dincolo de ordinea de zi care este foarte importanta, reprezinta un moment de suflet, cand imi intalnesc colegii de facultate, unii chiar de liceu. Dincolo de infatisarea de azi eu vad chipurile noastre de adolescenti frumosi, harnici, ambitiosi, marile noastre "nazbatii",visele noastre si ma incarca cu energie. Ma bucur sa constat ca suntem dascali realizati si devotati meseriei, cu rezultate bune la catedra si extracurricular.

 Ca un bun manager, doamna inspectoare a insistat asupra aspectelor pozitive ale activitatii noastre dar a subliniat si aspecte care trebuie imbunatatite: autoevaluarea elevilor, interdisciplinaritate si lectii interesante, centrate pe elev. 

 Desigur nu m-am putut abtine sa nu pozez si locul de "refugiu, reculegere" al dascalilor de la CNAM, un adevarat colt de rai, oaza de verdeata. Multumim colegilor de la CNAM pentru gazduire si doresc tuturor dascalilor un AN NOU FERICIT!!!( 1 septembrie este inceput de an scolar si bisericesc!)

 

cu mare drag, prof. Maria Pop

 

0 comentarii4039 vizualizări17 septembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0