Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Luni 25 Mai 2020 - 12600 vizitatori azi
Deschidere a anului universitar la Babes-Bolyai, extensia din Bistrita.

Presedintele Consiliului Judetean, Emil Radu Moldovan a participat la ceremonia de deschidere a anului universitar la Extensia Universitatii Babes-Bolyai din Bistrita. Cu ocazia ceremoniei de deschidere  a anului universitar la Universitatea Babes-Bolyai din Bistrita, domnul Presedinte Emil Radu Moldovan a transmis sutelor de studenti prezenti in Aula Magna a universitatii, mult succes in noul an universitar si multa forta de munca.

Domnul Presedinte a salutat faptul ca Extensia Universitara Bistrita ofera tinerilor din judet oportunitati clare de formare, prin programele de licenta in domeniul administratiei publice, geografiei turismului, managementului si sportului. Totodata, a subliniat faptul ca absolventii acestor specializari pot contribui substantial la cresterea atractivitatii economice a judetului Bistrita-Nasaud si a accentuat faptul ca va sustine orice initiativa de dezvoltare a mediului universitar din judet.

Dat fiind faptul ca astazi de la orele 15:00 este programata festivitatea de deschidere a anului universitar la Extensia Bistrita a Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, domnul presedinte Emil Radu Moldovan va fi prezent si la aceasta festivitate.

 

CONSILIUL JUDETEAN

Purtator de cuvant,

Ivan Bogdan-Gruia

1 comentariu2310 vizualizări01 octombrie 2012
rss 2.0
rss 2.0