Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Premiile Antidiscriminare "Invatam impreuna".

Va invitam marti la un eveniment extrem de important pentru copiii cu autism din Bistrita-Nasaud. De la ora 18,00, 28 de cadre didactice din Bistrita-Nasaud care au integrat in ultimii 5 ani copii cu tulburari din spectrul autist in invatamantul de masa vor fi premiate la Sinagoga in cadrul evenimentului: Premiile Antidiscriminare "Invatam impreuna". Evenimentul are ca scop rasplatirea efortului facut de doamnele invatatoare si educatoare intr-o lume in care rolul dascalului pare serios afectat. Vor canta doi violonisti geniali: Maria Marica si Radu Chis de la Cluj si doi pianisti bistriteni: Alex Timoce si Eduard Salagean (Dudu). De asemenea, voluntarul Tasuleasa Social - Paul Muresan va proiecta minunatul film de animatie despre voluntariat: "Usor poate oricine!". Va asteptam sa ne bucuram impreuna. 

 Integrarea copiilor cu autism in invatamantul de masa are un rol crucial in recuperarea lor si le ofera sansa la o viata plina de experiente pozitive. 

0 comentarii2835 vizualizări30 noiembrie 2012




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0