Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Marti 02 Iunie 2020 - 3272 vizitatori azi
Targul de Craciun la C.N.A.M Bistrita.

Consiliul Scolar al Elevilor de la Colegiul National Andrei Muresanu (C.N.A.M.) din municipiul Bistrita, va invita in data de 20 decembrie 2012, la Targul de Craciun organizat de catre elevii claselor IX-XII din C.N.A.M Bistrita.

Targul de Craciun va incepe la ora 09:00 la sediul C.N.A.M de pe Bulevardul Republicii  nr. 25 din Bistrita.  Elevii de la C.N.A.M vor expune cu ocazia Targului de Craciun, o serie de produse hand-made, preparate culinare cu specific de Craciun, carti, jucarii si o serie de suveniruri ce vor putea fi cumparate de catre toti vizitatorii Colegiului National Andrei Muresanu Bistrita.

Targul de Craciun este organizat de Consiliul Scolar al Elevilor de la C.N.A.M. Bistrita in colaborare cu Asociatia Parintiilor de la C.N.A.M si directiunea liceului.

Scopul acestui Targ de Craciun este colectarea unor sume de bani prin vanzarea produselor expuse, sume ce vor fi donate elevilor cu o stare materiala precara, copii bolnavi-cu deficiente majore, eleviilor cu rezultate foarte bune la invatatura sau in activitatiile extrascolare dar cu o situatie materiala precara.

 

 

Presedinte al Consiliului Scolar al Elevilor C.N.A.M.

                    Chiuzan Ana-Maria.

0 comentarii3983 vizualizări17 decembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0