Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Miercuri 27 Mai 2020 - 28562 vizitatori azi
Spiritul Craciunului a ajuns la Infoel.

Pe data de 17.12.2012, membrii Clubului Antreprenor Junior Infoel au realizat un spectacol de colinde, care a durat aproximativ o ora si s-au cantat opt colinde. Profesorii de religie: Carafa Alin, Cesa Florin si profesor economist Somesan Laura, coordonatorul evenimentului si fondatorului Clubului Antreprenor Junior Infoel, au selectat cativa elevi cu voce mai frumoasa pentru a participa la concertul de colinde. Corul a fost format din elevii din clasele, a 12-a C, a 11-a C, a 11-a D, a 9-a C. Pe langa acest cor s-a facut si un spectacol cu celebra "Capra si tiganii" care atesta obiceiurile romanilor si care i-a avut actori pe elevii din clasele a 11-a C si a 11-a D.

            Spectacolul a inceput la ora 12 in cantina scolii, unde au fost asistat  500 de elevii si profesorii acestora. La eveniment au fost prezente si doamna Director Putura Alina si doamna  Doina Pana. Acestea au multumit pentru mobilizarea elevilor si realizarea acestui spectacol si le-au urat Sarbatori fericite si un an nou plic de bucurii. La sfarsit ele au impartit ciocolata celor care au fost in cor si actorilor.

 

 

Boca Ioan  - Presedinte Clubului Antreprenor Junior Infoel Bistrita

0 comentarii2737 vizualizări18 decembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0