Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Duminica 31 Mai 2020 - 1760 vizitatori azi
Concert de colinde la Scoala Gimnaziala nr 1. Bistrita.(25 de poze)

Astazi, de la ora 17:00, a avut loc la Scoala Gimnaziala nr 1. Bistrita, un concert extraordinar de Craciun, organizat de catre directorul adjunct al scolii-profesor Elena Bors. Evenimentul a inceput cu un cuvant de salut si de deschidere din partea conducerii scolii, urmat de un recital al corului Scolii Gimnaziale nr. 1 Bistrita. In program au urmat: corul Liceului de muzica"Tudor Jarda" Bistrita, grupul folcloric al Liceului de Muzica"Tudor Jarda", corul Liceului Tehnologic Special "Sfanta Maria", micii colindatori-elevii clasei a II-a F ai Scolii Gimnaziale Nr. 1 Bistrita, colinde de pe mapamond-sustinute de elevii si profesorii catedrelor de limbi moderne, corul Scolii Gimnaziale Nr. 1 Bistrita, si un mini recital al Ansamblului Folcloric "Doinita".

         Concertul de Craciun s-a incheiat cu "premierea" tuturor copiilor si eleviilor prezenti in curtea scolii, deoarece organizatorii au oferit nuci, mere, bomboane de pom si covrigi. La eveniment au participat sute de copii, majoritatea elevii ai Scolii Gimnaziale nr. 1 Bistrita dar si zeci de parinti care au dorit sa-si vada odraslele cantand in cinstea marii sarbatori ce marcheaza nasterea Domnului nostru Iisus Hristos - Craciunul.

       Evident ca la acest spectacol-concert, au fost prezenti si profesorii celei mai prestigioase institutii de invatamant gimnazial din judet-Scoala Gimnaziala nr. 1 Bistrita, alaturi de directorul - profesor Mia Sigovan.

 

Marius Chiuzan.

1 comentariu4151 vizualizări19 decembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0