Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Marti 02 Iunie 2020 - 10650 vizitatori azi
Targul de Craciun de la C.N.A.M, un real succes.(80 de poze)

Aproape 2000 de liceeni, profesori si parinti, au participat astazi, la Targul de Craciun organizat la Colegiul National Andrei Muresanu din Bistrita, de catre Consiliul Scolar al Elevilor, in colaborare cu directiunea C.N.A.M si Comitetul de parinti. La modul practic, toate clasele din anii IX-XII, au organizat mini-expozitii cu prezentare de produse de artizanat, hand-made, produse de patiserie, dulciuri si chiar mancare cu specific traditional de Craciun. Liceeni, cu ajutorul dirigintilor de la clase, si-au amenajat salile de cursuri intr-un mod orginal, cu teme specifice, iar in fata saliilor, au amplasat mese cu produse oferite vizitatorilor, spre degustare sau cumparare. Chiar daca Tragul de Craciun de la C.N.A.M a fost cu circuit inchis, singurii adulti fiind proprii parinti si cadrele didactice din Colegiu, liceeni au reusit sa stranga multi bani din vanzarea produselor, bani cu care vor merge sa faca donatii colegiilor cu probleme sociale, medicale, sau aflati in dificultati materiale de moment. Sumele colectate prin vanzarea produselor la Targul de Craciun de la C.N.A.M depasesc 4000 de lei, astfel ca mai multi copii bolnavi si nevoiasi vor primi cadouri substantiale din partea elevilor de la C.N.A.M. In pauza mare, trupa de majorete "Cheers" de la C.N.A.M, a sustinut o reprezentatie, demonstrand astfel ca si in frigul iernii si pe zapada, majoretele stiu sa-si etaleze calitatile artistice, sportive si coregrafice.

De remarcat implicarea Consiliului Scolar al Elevilor de la C.N.A.M condus de catre Ana-Maria Chiuzan, din clasa a X-a E. Despre aceste targ, Ana-Maria ne-a declarat: "Sunt incantata de modul in care s-au mobilizat colegii mei din intreaga scoala, in realizarea acestui targ, de diversitatea produselor oferite spre vanzare, dar si de ajutorul primit din partea profesoriilor nostri. Vrem ca pe viitor, sa organizam un targ si mai important, mai ales ca noi,  cunoastem acum modul in care se pot face lucruri atat de bune si frumoase, pentru copiii care nu au avut o sansa in viata, la fel ca si noi, majoritatea liceenilor din C.N.A.M."

 

Marius Chiuzan.

 

P.S. - toate pozele pot fi reproduse fara pretentii financiare, dar cu citarea sursei/autorului.

0 comentarii3507 vizualizări20 decembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0