Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Marti 02 Iunie 2020 - 10940 vizitatori azi
Medalie de AUR la fizica pentru SCOALA GIMNAZIALA NR. 1, BISTRITA.

Cu tot bugetul de subexistenta mai exista dascali care muncesc cu pasiune si daruire (nu ma refer numai la mine!) si reusesc sa le transmita aceasta si elevilor lor. Dar pana cand ? Au trecut doar cateva zile de scoala si a inceput forfota olimpiadelor-etapa pe scoala. Interesul pentru olimpiade si concursuri scade de la clasa a VI-a spre a VIII-a in special la disciplinele din care nu se da examen. Totusi ne straduim sa descoperim aptitudinile elevilor si sa-i indreptam spre concursuri in care sa le dovedeasca, fara sa-i aglomeram sau sa le impunem ce sa aleaga mai ales ca de multe ori etapele olimpiadelor se suprapun ca data. Desigur elevii merituosi ar trebui rasplatiti pentru efortul lor poate mai mult decat cu o diploma sau o medalie dar BUGETUL nu permite. De aceea eu incerc in acest mod, prin intermediul ziarului sa sa fac cunoscuta munca lor. Priviti-i si vedeti cat sunt de mandrii chiar si asa, cu medalie si diplome!

          In pozele urmatoare sunt elevii SCOLII GIMNAZIALE NR. 1, BISTRITA, participanti la Concursul National de Evaluare in Educatie la materia Fizica, etapa I din 17 noiembrie 2012. Au participat 21 de elevi si au adus 1 medalie de AUR,  8 DIPLOME DE MERIT.  Eu ii felicit si pe aceasta cale si le doresc succes la toate concursurile la care vor participa !

 

 Cu respect, prof. Maria Pop.

2 commentarii2548 vizualizări17 ianuarie 2013
rss 2.0
rss 2.0