Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Miercuri 27 Mai 2020 - 28506 vizitatori azi
Adunarea Generala a Consiliului National al Elevilor.

Adunarea Generala a Consiliului National al Elevilor reprezinta, anual, cel mai important eveniment nu doar pentru sistemul educational romanesc, ci si pentru societatea civica a tineretului activ. Evenimentul de anul acesta a fost organizat de catre Consiliul Judetean al Elevilor Galati, in perioada 7-10 februarie 2013, cu sprijinul Ministerului Educatiei Nationale, Inspectoratului Scolar Judetean Galati, al Universitatii "Dunarea de Jos" si a altor parteneri eduationali.

Peste 200 de elevi au participat la acest eveniment, in urma unei selectii nationale, astfel, patru elevi din fiecare judet al tarii au constituit cele 42 de delegatii.

Scopul intalnirii a fost, in primul rand, alegerea noului Presedinte al Consiliului National al Elevilor si alegerea celor doi Secretari Executivi, precum si intocmirea strategiei de dezvoltare institutionala a consiliului pentru mandatul 2013.

Noul Birou Executiv al CNE este format din urmatorii lideri: Iulia Miron - Presedinte, Razvan Cindea - Secretar executiv al Departamentului de Organizare Interna si Cristian Girneata - Secretar al Departamentului de Eduatie si Comunicare (Relatii Externe). Totodata, lista este completata de cei opt presedinti de regiune, respectiv vicepresedinti nationali: Florin Gavril (Nord-Est), Alexandru Gavrau (interimar - Nord-Vest), Simina Dragos (Vest), Teodor Blidaru (Sud-Vest), Sinziana Voicu (Sud-Muntenia), Calin Cocis (Centru), Matei Vilcov (Bucuresti - Ilfov) si Madalin Ionut Gavril (Sud-Est).

Participantii la Adunarea Generala a Consiliul National al Elevilor s-au bucurat de prezenta   domnului Ministru al Educatiei Nationale, prof. univ. dr. Remus Pricopie,  a Ministrului pentru Societatea Informationala, dl. Dan Nica, a domnului Secretar de Stat al Ministerului Tineretului si Sportului, Cosmin Cristian, precum si a domnului ministru secretar de stat pentru invatamantul preuniversitar, prof. Stelian Fedorca.

Astfel, se reconfirma faptul ca Adunarea Generala a CNE este, in adevaratul sens al cuvantului, piatra de temelie a fiecarui mandat si un mod bun de a socializa, de a impartasi idei si exemple de buna practica.

 

 

 

 

0 comentarii2779 vizualizări12 februarie 2013
rss 2.0
rss 2.0