Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Miercuri 27 Mai 2020 - 322 vizitatori azi
Mai sunt si oameni cu suflet!

Sambata, 16.02.2013, un grup de elevi de la liceul Tehnologic Special Sfanta Maria, a fost plecat in excursie la Salina Turda. La intoarcere, elevii au avut prilejul de a vizita si servi masa de pranz la complexul Iulius Mall din Cluj Napoca.  Bucuria copiilor a fost la Parcul de agrement Toroc Dej, unde au avut bucuria de a se relaxa la bazinul de inot, jacuzzi si sauna. Aceasta mare bucurie, oferita grupului de elevi a putut fi realizata cu ajutorul unor oameni cu suflet mare, care nu au fost indiferenti atunci cand li s-a cerut sprijinul financiar. Transportul a fost asigurat de firma SC Alexa Tur SRL, iar cheltuielile de pe traseu de SC Regal House SRL si SC Extract Sort SRL Bistrita.

                        Multumim doamnei pedagog Ferencz V. Dana, care ne-a organizat aceasta zi minunata si multumim sponsorilor, caci fara ajutorul lor nu am fi avut asa o zi de placuta.

 

                        Un grup de elevi de la Liceul Tehnologic Sfanta Maria!

 

 

 

 

 

0 comentarii2310 vizualizări18 februarie 2013




rss 2.0
rss 2.0