Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Luni 01 Iunie 2020 - 16566 vizitatori azi
Liceul Agricol Bistrita, premiat la Bucuresti.

Realizarea de activitati instructiv-educative cu scopul de a-i informa si a-i ajuta pe elevi sa-si dezvolte atitudini ecologice in actiunile de protectie si conservare a mediului, de a constientiza ca viitorul planetei noastre depinde de ceea ce facem zilnic, ar trebui bifata pe lista noastra de prioritati.
"Liceul Tehnologic Agricol Bistrita", ca de fiecare data s-a implicat si a reusit sa convinga tot mai multi elevi sa participe la activitatile de protectie a mediului. SCOLI PENTRU UN VIITOR VERDE - EDUPET 2012 este un program educational national, avand ca scop colectarea selectiva a recipientelor PET, compactarea lor in vederea introducerii in circuitul de reciclare, in cadrul unui concurs national organizat intre "echipe verzi" formate din elevi.
Reprezentantii liceului au fost invitati sa participe in Bucuresti, la "Gala de premiere", a celei de-a 3 editii a concursului, organizat de Asociatia Scoli pentru un Viitor Verde in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale si cu Administratia Fondului pentru Mediu, unde din cele 3.000 de unitati scolare participante, 90.000 de elevi si cadre didactice implicate, au fost premiate 13 scoli din diverse colturi ale tarii, "Liceul Tehnologic Agricol Bistrita" ocupand un onorabil loc III, eforturile tuturor fiind astfel rasplatite. Festivitatea de premiere s-a desfasurat chiar in sediul Ministerului Invatamantului, in sala de conferinte, premiul fiindu-ne oferit de doamna Liliana Preoteasa, Director al Directiei Generale Educatie Timpurie, Scoli, Performanta si Programe din cadrul Ministerului Educatiei. Printre alti invitati de seama s-au numarat reprezentanti ai Ministerului Mediului, redactori de la revista Terra Magazin, precum si alte oficialitati.
Chiar si dupa incheierea concursului, scoala noastra continua campania de colectare PET (si nu numai), deoarece colectam si doze de aluminiu, hartie, cartoane, sticla, fier vechi, echipamente electrice si electrocasnice, aratand in continuare ca este de datoria fiecaruia dintre noi sa oferim un exemplu pozitiv, in ceea ce priveste protectia mediului inconjurator.

Liana Beudean
Liceul Tehnologic Agricol

0 comentarii2646 vizualizări16 martie 2013
rss 2.0
rss 2.0