Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Miercuri 27 Mai 2020 - 10304 vizitatori azi
SAPTAMANA "SA STII MAI MULTE, SA FII MAI BUN"

Scoala Gimnaziala Nr.1, Bistrita, Clasa a VII-a C, diriginte: profesor Maria POP, SAPTAMANA "SA STII MAI MULTE, SA FII MAI BUN"

Luni - ziua culturala

Filme documentare: FRACTALI, DACII, COMEDIE,

JOCURI VECHI - JOCURI NOI

Suplimentar: asistare la o activitate prezentata de un echipaj de interventie S.V.S.U. Bistrita.

Activitatile s-au derulat in sala de clasa, laboratorul de fizica si curtea scolii si au durat 6 ore.La sfarsitul orelor s-a facut evaluarea activitatii dupa un test propus de diriginta clasei.

Ce parere aveti despre filmele vizionate?

Cum ti se par jocurile vechi?

Enumera puncte tari ale activitatii de azi.

Enumera puncte slabe ale activitatii de azi.

Da o nota activitatii de azi.

Nu a fost obligatorie semnarea testelor!

Concluzii pe baza opiniilor elevilor.

Filmele au fost interesante, educative, frumoase,am invatat lucruri noi, unele plictisitoare

Jocurile vechi au fost populare la vremea lor si au ramas frumoase si in ziua de azi; interesante; educative; mai frumoase decat cele noi; o sa-i intreb pe parinti ce jocuri se jucau ei; interesante, trebuie sa gandesti pentru ca sunt de logica (unele); sunt foarte frumoase nu asa prostesti ca unele din zilele noastre; imi pare rau ca parintii mei nu mi-au spus niciodata despre aceste jocuri.

Puncte tari: jocuri interesante, captivante; distractiv; interesant; am socializat; educatie; ne-am simtit bine; ne-am jucat in grupuri; am aflat lucruri noi; nu ne-am plictisit deloc; mi-a placut tot; zi foarte bine organizata. Distractie, utilitate, cunostinte, socializare, regulament (Patco Adrian).

Puncte slabe: 3 elevi au mentionat ca filmul documentar despre fractali a fost "urat", 1 elev a mentionat ca punct slab faptul ca a fost vreme rea, altul ca nu am facut sport, 3 elevi au mentionat ca punct slab galagia din pauze, iar o eleva a solicitat sa facem activitati fara baieti.

Nota activitatii: au fost note de 9; 9,50; 10.( afost si 10+ si 11cu felicitari).

Media: 9,80

Completari ale dirigintei:

Am observat nerabdarea si plictiseala unora dintre elevi in timpul vizionarii filmelor documentare de aceea am facut pauzele obisnuite si am introdus si o comedie aleasa de ei. Elevii nu sunt obisnuiti cu filme documentare daca acasa nu se obisnuieste vizionarea unor astfel de filme.

Cat priveste jocurile le-am aratat cateva trucuri cu sfoara, jocuri cu zaruri, jocul "fereste-te de magarus"(joc care era la TV in urma cu vreo 20 de ani). Unii elevi stiau din familie jocurile cu sfoara sau zaruri iar "fereste-te de magarus" i-a cucerit total. Multi au mers acasa hotarati sa-si intrebe parintii despre jocurile din copilaria lor.

La punctele tari - nu am putut decat sa ma bucur de aprecierea lor, de faptul ca nu s-au plictisit 6 ore numai cu diriginta si mai ales ca mi-au multuimit pentru aceasta zi!

La punctele slabe ce sa zic, nu pot opri ploaia oricat as vrea, sport avem in alta zi, pauzele trebuiau gestionate de ei si chiar nu stiu de ce la varsta aceasta striga in loc sa vorbeasca (cativa). Activitati fara baieti nu pot sa fac pentru ca trebuie sa invatam sa convetuim impreuna!

Pentru note multumesc frumos!

0 comentarii2513 vizualizări02 aprilie 2013
rss 2.0
rss 2.0