Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Luni 01 Iunie 2020 - 16902 vizitatori azi
Targ la CNAM: Nu vii tu la librarie, vine libraria la tine!(20 de poze)

A fost organizat cu ocazia Zilei Portilor Deschise la CNAM unde au fost oferite carti din programa de bacalaureat, carti din literatura universala, carti de poezie contemporana si carti adresate elevilor de cls. I-IV. Targul a fost organizat cu ajutorul OKIAN, partener in cadrul activitatii (librarie online www.okian.ro; reprezentant oficial al editurii Longman in Romania) care a  oferit carti in engleza: literatura, pregatire pentru examenele Cambridge si IELTS, manuale, carti pentru profesori.

Pe langa faptul ca am oferit spre vanzare carti, cititorii inraiti, elevi ai clasei a XI-a E, a XI-a A, a X-a F si a XII-a F, au realizat o scurta prezentare a unei carti ''de suflet", unele dintre acestea fiind insotite si de un scurt filmulet (in general, trailerul filmelor realizate dupa carte);

Partenerul principal a fost Libraria Aletheia, fara de care organizarea targului ar fi fost aproape imposibila.

 Dan Madalin Pavel.

 .

 

Miercuri, 03 aprilie 2013 la Colegiul National "Andrei Muresanu" a avut loc Ziua Portilor Deschise in cadrul saptamanii "Sa stii mai multe, sa fii mai bun". Evenimentul s-a desfasurat  intre orelor 08:30-13:00. Au avut loc activitati interactive in cabinete, precum:

Sala C10 -Trecut si viitor-Interferente culturale romano-maghiare; educatie interculturala; Muzica-sectia maghiara;

Sala mica de sport - Trupa de dans B-Cult; Vals-Ana Maria Vlad si Mihai Saisuc(interactiv si demonstrativ);

 Sala mare de sport- Trupa de majorete Cheers(interactiv si demonstrativ);

 Sala C13- Cinema(filme de scurt-metraj).

In sala mare de sport s-a organizat un targ hand-made cu produse confectionate de elevii din CNAM.

Elevii au oferit spre vanzare carti de engleza pentru pregatire Cambridge, IELTS, dictionare, carti de gramatica, vocabular, literatura engleza si manuale.

Ana-Maria Chiuzan.

.

Foto - Bistritanews.ro

0 comentarii3892 vizualizări04 aprilie 2013
rss 2.0
rss 2.0