Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Miercuri 27 Mai 2020 - 22440 vizitatori azi
ZIUA VOLUNTARIATULUI la Gim.1. Bistrita.

Scoala Gimnaziala Nr.1, Bistrita, SAPTAMANA "SA STII MAI MULTE, SA FII MAI BUN", An scolar 2012/2013, VINERI - ZIUA VOLUNTARIATULUI Pentru ca starea vremii nu a permis, iar la tribunal nu au fost procese joi, am restructurat activitatile :

La tribunal - asistare la procese

Vizita la sala de gimnastica a L.P.S. Bistrita.

 

Impresiile elevilor:

Sa fii judecator este greu, mi-a placut de doamna presesdinta cum a tinut sedinta;

La sala de gimnastica a fost frumos, mi-a placut cum s-au ocupat gimnastii de noi;

A fost interesant sa vad cum se desfatoara un proces iar la sala de gimnastica cum se pregatesc pentru concurs baietii;

Ne place mult la sala de gimnastica, venim aici in fiecare an, ne jucam pe covor si in groapa cu bureti;

A fost cea mai frumoasa zi din saptamana aceasta;

La tribunal a fost interesant sa asistam la cazuri, mi-a fost putin frica de inculpati, puscariasi care cereau eliberare conditionata pentru buna purtare. Nu stiam ca este inchisoare la Bistrita!

 

Concluziile dirigintei:

Chiar daca nu am reusit sa facem ecologizare, fiecare elev va aduce de acasa materiale reciclabile (peturi si hartie) timp de doua saptamani, pentru a participa la un concurs lansat de primarie;

Activitatea de la tribunal s-a desfasurat impreuna cu clasa a VII -a E, condusa de doamna profesoara Cosma Elena. A fost alaturi de noi si doamna profesoara Iacoban Elena;

Afost o saptamana grea pentru noi dascalii dar foarte relaxanta pentru elevi. A fost greu pentru ca trebuie acoperit tot programul elevilor si nu poti face doar norma didactica de o saptamana. Am muncit multe ore in plus dar am reusit sa ne cunoastem elevii mai bine, in alte situatii decat cele de la clasa si ei au socializat mai mult.

Multumesc doamnelor profesoare de la clasa, care nu sunt diriginte, ca s-au implicat si in activitatile noastre: Iacoban Elena, Rusu Mihaela, Rus Andreea.

Implicarea parintilor in acest an a fost indirecta, in sensul ca m-au sunat zilnic pentru a se informa de program si materialele necesare pentru activitati;

Prezenta elevilor a fost foarte buna, au lipsit numai in situatii extreme: bolnavi, sarbatori pascale, etc; si aceasta numai dupa ce parintii ma sunau cu o seara inainte. Astfel am stiut tot timpul unde sunt elevii mei si saptamana s-a incheiat foarte frumos.

La final au admirat treningurile de concurs ale gimnastilor si le-au urat succes la concurs si multe medalii!( ramane de vazut!)

 

Pentru bistritanews.ro, prof. Maria POP

0 comentarii2583 vizualizări10 aprilie 2013
rss 2.0
rss 2.0