Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Marti 02 Iunie 2020 - 10424 vizitatori azi
Concursul "EXPRIMA-TE LIBER!" Etapa judeteana.

Miercuri, 17.04.2013 va avea loc Concursul Exprima-te liber, etapa judeteana, pentru elevii din ciclul gimnazial si liceal, incepand cu ora 14.00 la Sala festiva a Casei Sindicatelor, str. Odobescu, Bistrita. In cadrul  proiectului "EXPRIMA-TE LIBER!" Centrul Judetean de Resurse si de Asistenta Educationala Bistrita-Nasaud si Centrul Judetean de Asistenta Psihopedagogica Bistrita-Nasaud  in parteneriat cu Centrul Judetean de Resurse si de Asistenta Educationala Salaj si Centrul Judetean de Asistenta Psihopedagogica Salaj vor realiza in perioada martie - mai 2013, a doua editie a concursului regional de consiliere scolara prin art-terapie "Exprima-te liber!".

Scopul concursului consta in implicarea unui numar cat mai mare de elevi  de nivel gimnazial si liceal in realizarea unor lucrari ingenios concepute si transmiterea unor mesaje educationale de impact prin intermediul diferitelor tehnici de exprimare specifice art-terapiei. Prin acest proiect consilierea se realizeaza in cadrul unui concurs cu public, in care rolul consilierului este preluat de catre elevii participanti, care transmit mesaje pozitive, educative si originale pe o tematica de actualitate, prin tehnici de exprimare art-terapeutice, la libera alegere.

Concursul se axeaza pe  tema "Fiecare om este valoros". Prin abordarea acestei tematici se urmareste imbunatatirea calitatii vietii si dezvoltarea stilului de viata sanatos. Elevii se vor exprima liber, individual sau in grup, utilizand tehnici art-terapeutice (muzica, desen, pictura, dans, teatru, mima, fotografie, compozitie literara, colaj, afis, etc.). Vor fi apreciate momentele de exprimare care satisfac urmatoarele criterii: originalitate, impact psihologic asupra publicului, caracter educativ. 

La etapa judeteana, organizata de CJRAE BN si CJAP BN, vor participa aproximativ 120 de elevi din  scoli gimnaziale  si licee, elevi care au obtinut  premiile I, II, III si premiul special in scoala. Elevii care promoveaza etapa judeteana si obtin locul I si premiul special vor participa la faza regionala a concursului "Exprima-te liber" la Zalau, iar castigatorii vor fi premiati cu diplome, sume de bani, tricouri si genti inscriptionate cu logo-ul concursului.

Coordonatori si responsabili de reusita acestui concurs sunt profesorii consilieri:

Bianca Florea - CJAP BN,

Viorica Farcas - CJAP BN,

Luciana Sidor, coordonator - CJAP BN,

Tudor-Daniel Pavelea - inspector invatamant special si special integrat si

director CJRAE - prof. Daniela Hudrea.


Date contact:CJRAE BN 

 E-mail: cjraebn@yahoo.com  

Telefon:  0363401022 

 

0 comentarii2513 vizualizări16 aprilie 2013
rss 2.0
rss 2.0