Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Joi 09 Aprilie 2020 - 6128 vizitatori azi
Petrecere in pijamale la Gradinita cu Program Prelungit "Casuta cu povesti" Bistrita.

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, copiii din Grupa mare C "Ciupercutele", de la Gradinita cu Program Prelungit "Casuta cu povesti" Bistrita, au avut parte de o petrecere in pijamale. Cele doua educatoare ale grupei, Moldovan Oana si Popitan Adriana, au pregatit sala de grupa pentru sarbatoare, invitandu-i pe copii la gradinita la o petrecere surpriza.   Pentru a putea participa la petrecerea surpriza, copiii au fost rugati sa isi aduca pijamalele preferate si jucaria preferata, sarbatorind impreuna, Ziua Copilului.

            Bucuria mare de pe fetele copiilor a fost datorita surprizelor pregatite de doamnele educatoare. Printre surprize s-au numarat desenele animate, parada pijamalelor si jucariilor, povestile copilariei audio, dar si o surpriza gustoasa precum pizza si prajiturele. La final patuturile au fost pregatite pentru a avea o prima si ultima noapte in gradinita, inainte de vacanta mare si plecarea in clasa pregatitoare.

La multi ani, copii!

 

0 comentarii2429 vizualizări04 iunie 2013
rss 2.0
rss 2.0