Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Joi 28 Martie 2024 - 14587
AN NOU (scolar) FERICIT !

Luni 2 septembrie 2013 a inceput anul scolar 2013-2014. A inceput doar pentru dascali, elevii vor venii abia in 16 septembrie. Scriu acest mic articol special pentru cei care ne invidiaza pentru concediul care il avem. Munca noastra nu e chiar asa simpla cum pare unora din afara sistemului. Aceasta perioada, 1-15 septembrie este una cu multa munca, munca aceea nevazuta, de dincolo de sustinerea orelor. Se amenajeaza clasele, se intocmesc acte, analize, planificari, se sustin corigente, se completeaza documente scolare, se intocmesc planificarile pe specialitati, consiliere (dirigentie), se fac vizite medicale, etc. Tot ceea ce vei face intr-un an scolar trebuie planificat in scris, avizat, semnat de conducerea scolii sau ISJ B-N. Dar prima zi este bucuria revederii colegilor.

 Scoala Gimnaziala Nr. 1, si-a inceput activitatea luni, 2 septembrie, ora 9 cu o sedinta de lucru si o cafea oferita de noua conducere: director prof. Mia Sigovan (reinvestita in functie ),director adjunct prof. Anca Mihaiu si Responsabil cu programe si proiecte educative ( director educativ ), prof. Veronica Cimpeanu.

  Important pentru scoala este ca incepem anul scolar cu 6 clase 0 (zero ) ceea ce se datoreaza cred, prestigiului scolii si reputatiei dascalilor ei.

  Avem si colegi noi carora le urez bun venit in scoala si o acomodare cat mai rapida si usoara!

 Eu obisniuesc sa-mi salut colegii cu "AN NOU FERICIT"! Are o dubla semnificatie: anul scolar incepe odata cu anul bisericesc!

 Deci "AN NOU FERICIT"! tuturor dascalilor!

 

Cu respect, prof. Maria POP, Sc. Gim. Nr. 1, Bistrita

 

0 comentarii2814 vizualizări03 septembrie 2013




rss 2.0
rss 2.0