Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 29 Martie 2024 - 14587
UN NOU AN SCOLAR.

Inceputul fiecarui an scolar reprezinta atat pentru profesori cat si pentru elevi, dar si pentru parinti, o bucurie si o provocare in ceea ce priveste competitia si munca, cunoasterea si disciplina, increderea si speranta. Curtile scolilor vor rasuna iarasi de glasurile vesele ale copiilor, holurile si salile de clasa vor fi pline de elevi cu chipurile vesele de bucuria revederii.                    Este inceputul marelui zbor al intelepciunii pentru boboceii din clasele pregatitoare si intai, iar entuziasmul si dorinta cadrelor didactice din scoala de a obtine progres, performanta in educatie pentru toti copiii de la gradinita, invatamant primar, gimnazial continuand cu invatamantul liceal si postliceal trebuie sa fie dublate de responsabilitate, generozitate, abnegatie, consecventa, implicare in asigurarea calitatii in educatia speciala in raport cu disponibilitatile copilului si al elevului. 

                 Nu in ultimul rand, gandurile noastre trebuie sa fie indreptate si catre parinti, care cu incredere si daruire au fost intotdeauna alaturi de scoala, implicati intr-o maniera activa si constructiva in educatia propriilor copii.

 Mult succes tuturor in noul an scolar !

 

Mihai SARMASAN - Consilier Municipal PDL, Presedinte TDL Bistrita.

 

0 comentarii2772 vizualizări16 septembrie 2013




rss 2.0
rss 2.0