Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 07 August 2020 - 12514 vizitatori azi
Dreapta romaneasca isi recunoaste candidatul la prezidentiale!

Viziunea presedintelui Forta Civica Mihai Razvan Ungureanu, de a strange randurile fortelor de dreapta, concretizata pana acum prin semnarea protoculului de alianta (A.D.A.) cu I.R.L si P.N.T.C.D., gaseste ecou si in Partidul Miscarea Populara.  

 "Incercam sa facem dintr-un plural politic un singular…" - MRU - presedinte FC

 Discutiile dintre aceste formatiuni politice pe plan local au aratat aceeasi intentie de a construi o alternativa de dreapta in formula unei aliante (D.A.). Disponibilitatea la dialog, declarata si de conducerea locala a viitorilor parteneri, va face posibila gasirea solutiilor impreuna.

 "Desi criticat initial de unii lideri care se declara de drepata, iata ca anuntul lui MRU privind intrarea sa in cursa electorala daca formatiunile de dreapta il vor sustine este de bun augur. Primele semne de sustinere nu intarzie sa apara, proiectul Aliantei Dreptate si Adevar dovedindu-se unul viabil si de viitor. Salut in acest sens semnalul de sustinere din partea presedintelui Partidului Miscarea Populara, domnul Eugen Tomac."- Gavrila Urs- presedinte FC BN

 Aceasta constructie ar trebui sa nasca in sufletele oamenilor nadejdea ca exista in Romania un viitor construit de catre politicieni patrioti si bazat pe Dreptate si Adevar.

 

 Biroul de pres?- FC BN

 .

Foto - arhiva Bistritanews.ro

 

0 comentarii1834 vizualizări15 octombrie 2013
rss 2.0
rss 2.0