Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 07 August 2020 - 11222 vizitatori azi
Masa Rotunda Regionala privind Dialogul Social in Sud-Estul Europei.

Doamna Doina Pana, ministru delegat pentru Dialog Social participa, in calitate de reprezentant al Guvernului Romaniei, la cea de-a patra Masa Rotunda Regionala privind Dialogul Social in Sud-Estul Europei, ale carei lucrari se desfasoara la Zagreb, Croatia, in perioada 17 - 19 octombrie 2013.

Masa rotunda  are ca scop dezbaterea problemelor referitoare la legislatia muncii si evolutia dialogului social in Sud-Estul Europei. La lucrari participa Comisarul european pe probleme de munca, afaceri sociale si incluziune, domnul Laslo Andor

Sesiunile Mesei Rotunde Regionale vin in sprijinul statelor din regiunea de Sud-Est a Europei prin favorizarea schimbului de opinii si solutii intre ministerele responsabile cu reformarea legislatiei muncii si consolidarea parteneriatului social, cu privire la abordarea provocarilor din domeniul muncii si al dialogului social, precum si consolidarea relatiilor dintre statele din regiune.

In cadrul lucrarilor Mesei Rotunde, doamna ministru Doina Pana va asigura statele din regiune si potentialii investitori cu privire la dorinta Guvernului Romaniei de a mentine stabilitatea si predictibilitatea pentru mediul privat, precum si referitor la intentia de diminuare a impozitarii muncii si de crestere a salariului minim pe economie, in efortul sustinut de a lupta impotriva muncii nedeclarate, inclusiv prin implicarea accentuata a partenerilor sociali in dialogul social.

 

Cabinet Ministru delegat pentru dialog social.

 

0 comentarii2044 vizualizări17 octombrie 2013
rss 2.0
rss 2.0