Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
Bistriteanul Ivan Bogdan-Gruia, a fost ales vicepresedinte national al TSD.

TSD Romania si-a ales noua structura de conducere. Din ea face parte si bistriteanul Ivan Bogdan-Gruia, care a fost ales cu unanimitate, Vicepresedinte TSD Romania.  In prezenta Presedintelui PSD Victor Ponta, a Presedintelui Executiv Liviu Dragnea, dar si a mai multor ministri din Cabinetul Ponta, astazi a avut loc la Brasov Conferinta Nationala de alegeri a Tineretului Social Democrat.

Deputatul PSD, Mihai Sturzu a fost ales cu unanimitate lider al tinerilor social-democrati din Romania. Alaturi de el au mai fost alesi Ioana Cazacu (Presedinte Executiv), Gabriel Petrea ( Secretar General TSD - fost presedinte LSSD) si Marius Dunca, Presedinte al Consiliului National TSD.

In echipa nationala de conducere a organizatiei de tineret a PSD, a fost cooptat si Presedintele TSD Bistrita-Nasaud, Bogdan Ivan-Gruia, care a fost ales cu unanimitate de voturi Vicepresedinte TSD la nivel national. Acesta a declarat la finalul conferintei de alegeri: "Faptul ca TSD Bistrita-Nasaud a dat un vicepresedinte la nivel national, este o performanta care se datoreaza intregii echipe TSD din judetul nostru, care prin activitatea sa s-a facut remarcata la nivel national. Personal, vreau sa ii multumesc domnului Presedinte Radu Moldovan pentru tot sprijinul acordat clipa de clipa atat mie cat si organizatiei noastre, domnului deputat Daniel Suciu pentru increderea acordata de-a lungul timpului, Presedintelui Mihai Sturzu si Secretarului General Gabriel Petrea, pentru faptul ca au sustinut si au crezut in aceasta candidatura. Doresc sa le multumesc in mod special colegilor mei din TSD Bistrita-Nasaud, alaturi de care, zi de zi, consolidam cea mai puternica si inchegata echipa politica tanara din judetul nostru.

Modul in care Romania va arata peste 5, 10 sau 50 de ani depinde de noi toti! Voi lupta din rasputeri alaturi de colegii mei, alaturi de tineri, pentru o Romanie a valorilor, pentru o Romanie a buna-starii, pentru o Romanie pe care romanii o merita cu adevarat!"

            La congresul TSD de la Brasov, TSD Bistrita-Nasaud a fost reprezentata prin 35 de delegati, membri ai Biroului Politic Judetean TSD si presedinti ai organizatiilor locale TSD.

 

 

Biroul de presa

TSD Bistrita-Nasaud.

 

0 comentarii3311 vizualizări20 octombrie 2013




rss 2.0
rss 2.0