Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 24 Februarie 2020 - 3874 vizitatori azi
Caravana Agroinfo i-a informat pe fermierii din Rodna.

Caravana de Informare Agricola organizata de deputatul Stelian Dolha a facut popas duminica, 27 octombrie, in comuna Rodna. Temele abordate la intalnirea cu fermierii din Rodna s-au concentrat in jurul oportunitatilor oferite de Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, noutatilor legislative in agricultura si zootehnie aflate in dezbaterea parlamentara, subventiilor platite prin intermediul APIA. S-a mai discutat, la solicitarea fermierilor, despre conditiile speciale solicitate din 1 ianuarie 2014 cand inceteaza derogarea pentru vanzarea de lapte neconform dar si despre tipul de proiecte care pot fi derulate prin Grupurile de Actiune Locale (GAL). Fermierii au solicitat lamuriri legate de regimul crotaliilor, de pierderea unor subventii, si despre diferentele inregistrate intre masuratorile de teren si cele prin teledetectie.

In cadrul caravanei de la Rodna au sustinut informari si au raspuns intrebarilor publicului deputatul Stelian Dolha, membru al comisiei de Agricultura a Camerei Deputatilor, directorul adjunct APIA, Daniela Avram, directorul DSVSA, Ioan Bogolin, presedintele GAL - Leader, Vasile Bors, consilierul OJPDRP, Liviu Rapan, consultantul de proiecte Cristian Tetcu. Printre invitatii deputatului Stelian Dolha s-au numarat primarul comunei Rodna, Alexandru Nascan si responsabilul local APIA, Ionel Bodriheic.

 

Biroul de presa a deputatului Stelian Dolha.

 

0 comentarii1631 vizualizări28 octombrie 2013
rss 2.0
rss 2.0