Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Duminica 20 Septembrie 2020 - 23786 vizitatori azi
Vasile Blaga: Ma indoiesc ca altcineva va avea un candidat mai bine plasat decat noi pe zona dreptei.

Prezent la Bistrita pentru a participa la sedinta Consiliului de Coordonare Judetean, in care cei doi candidati PDL pentru functia de presedinte al Romaniei ,Catalin Predoiu si Gheorghe Falca isi expun programele electorale, presedintele PDL Vasile Blaga a declarat ca pentru prima data in Romania, PDL a ales sa-si desemneze candidatul pentru functia suprema in stat, nu la masa verde, ci prin votul poporului pedelist.
"PDL se afla in plin proces de alegere a candidatului care va reprezenta formatiunea politica la alegerile prezidentiale de la finalul anului viitor
In Regiunea Nord-Est s-au prezentat la vot, peste 200.000 din cei peste 300.000 de colegi pe care ii avem, asta ca dovada a respectarii de catre mine si de catre colegii din BPN a unei promisiuni pe care am facut-o partidului: cresterea democratiei interne.
Pana la urma, sute de mii de colegi ar fi putut sa judece mai bine decat ar putut sa o faca o mana de oameni.
Cel care v fi desemnat deja va avea in spate voturile ale catorva mii de oameni. Eu sper ca pedelistii sa aleaga pe cel care va convinge intreaga dreapta romaneasca.
Asa cum am spus, in permanenta, suntem dispusi spre discutii cu celelalte formatiuni care indeplinesc aceleasi valori ca noi, ca in jurul valorilor pe care le respectam sa ne putem uni, astfel incat, candidatul pe care il vom sprijini cu totii sa castige alegerile prezidentiale din iarna anului viitor. Partidul acesta are experienta realizarii unei coalitii de succes", a afirmat Vasile Blaga.

Nu cred ca exista pedelist care l-ar vota pe Crin Antonescu

La intrebarea unui jurnalist daca il vor sustine pe Crin Antonescu, candidat al dreptei, in cazul in care se va rupe USL, Vasile Blaga a spus:
"Garant, nu! Eu nu cred ca exista pedelist care l-ar vota pe domnul Crin Antonescu. Nu cred! Doar doi oameni si-au propus sa ne desfiinteze in astia 23 de ani, la un moment dat, domnul Nastase, mai tineti minte tezele de la Snagov, prin gura domnului Mihalache care acum pare-mi-se ca e liberal si al doilea, Crin Antonescu. De altfel, noi ne dorim ca USL sa ramana unit si sa il sustina cu toate fortele pe domnul Crin Antonescu sa candideze iarna viitoare, dar suntem dispusi la discutii.

Ponta va candida la presedintie

Intrebat daca Ponta va candida la presedintie, Blaga a raspuns:
"Ca parere personala, eu cred ca da! Ponta va candida, pentru ca nu avea alta situatie, nu va avea de ales. Dezastrul economic spre care indreapta Romania il va face sa candideze la presedintie sa scape de functia de prim-ministru. El nu este in stare sa guverneze. Guvernul romaniei nu are prioritati! Guvernul Romaniei este condus de probleme!

Stiu valoarea celor doi candidati

Presedintele PDL Vasile Blaga a mai spus la Bistrita ca si in cazul unei unificari a dreptei, se indoieste ca va fi un alt candidat la alegerile prezidentiale, un alt candidat decat Catalin Predoiu sau Gheorghe Falca.
"Pe mine ma bucura pozitia domnilor Predoiu si Falca. Eu au spus un lucru foarte clar: daca vom avea o reunificare a tutore celor care ne revendicam pe partea dreapta si cineva va fi mai bine plasat decat noi, voi fi primul lui soldat. Deci, discutam in acest sens si vom putea discuta in acest sens. Dar, eu ma indoiesc, pentru ca stiu valoarea celor doi candidati. Ma indoiesc ca muncind acest partid asa cum o face acum, pe trendul pe care se afla, am castigat patru puncte in patru luni, nu e mult, dar nu e nici putin, altcineva va avea un candidat mai bine plasat decat noi pe zona aceasta", a subliniat Vasile Blaga.

.

0 comentarii2373 vizualizări01 noiembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0