Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 25 Februarie 2020 - 10286 vizitatori azi
Cinci barbati retinuti dupa un scandal la Cusma. S-a rasturnat cu ATV-ul.

In data de 08.11.2013, ora 17.20, politistii au fost sesizati prin SNUApU 112 de B. I. de 21 ani din Cusma, despre faptul ca doi barbati, M.P.S.si U.E. l-au agresat pe concubinul ei, M. N., toti fiind din com. Livezile, sat Cusma. La fata locului s-a deplasat echipa operativa din cadrul I.PJ. Bistrita-Nasaud, formata din politisti de la Serviciul de Investigatii Criminale, Sectia de politie Rurala nr. 2 Prundu Birgaului, Serviciul Criminalistic si Serviciul de Actiuni Speciale.

Din cercetarile efectuate la fata locului, a rezultat ca in ziua de 08.11.2013, orele 17.15, intre M.N. de 25 ani si U.E. de 24 ani a izbucnit un scandal, intre cei doi existand o stare conflictuala mai veche.
U.E. i-ar fi agresat fizic pe M.N. si pe femeia de 21 de ani, care au mers apoi la casa bunicului lui M.N. Insotit de alti cinci tineri, cu varste cuprinse intre 23 de ani si 35 de ani, U.E. i-a urmat pe cei doi, spargand geamurile casei in care se aflau. Ulterior, in strada, acestia au continuat conflictul cu M.N, care era, de asemenea, insotit de alti trei barbati.
In urma altercatiei au suferit leziuni corporale traumatice M.N. de 25 de ani, U.V. de 71 ani, U.I. de 21 ani, M.P.S. de 26 ani, M.C. de 23 de ani, U.P. de 35 de ani si U.E. de 24 de ani, toti fiind transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita cu cinci ambulante.

In urma cercetarilor efectuate, fata de M.P.S, M.N., U.I., U.P. si U.E. s-a luat masura retinerii pe timp de 24 ore, pentru comiterea infractiunii de "Ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice", iar fata de L.V. de 25 de ani
s-a luat masura retinerii pe timp de 24 ore pentru comiterea infractiunilor de "Ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice" si "Distrugere".
Suspectii urmeaza a fi prezentati in 9 noiembrie a.c. Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.
Fata de M.C de 23 ani si U.V. de 71 de ani a fost de asemenea dispusa inceperea urmaririi penale pentru comiterea infractiunilor de "Ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice", acestia fiind internati in Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

Cercetarile continua de catre politistii din cadrul Serviciului de Investigatii criminale si Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Birgaului pentru a fi stabilite cu exactitate toate imprejurarile comiterii faptelor si in vederea tragerii la raspundere a persoanelor vinovate.

 

Accident rutier usor

In 07.11.2013, ora 14.48, la intersectia str. Ghiocelului cu str. Aleea Plopilor, din Bistrita a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale.
Conducatorii auto au convenit sa urmeze procedura constatarii amiabile, insa in jurul orelor 16.38, S. P. din Bistrita, unul dintre conducatorii auto, a acuzat dureri in zona capului si s-a prezentat la Sectia UPU Bistrita, unde i-au fost acordate ingrijiri medicale.
In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca I.I. de 36 ani din Bistrita in timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere si a intrat in coliziune cu autoturismul condus regulamentar de S.P. Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
Cercetarile continua de Biroul Rutier Bistrita.

 

S-a rasturnat cu ATV-ul

In 07.11.2013, ora 18.03, pe DC 36, in localitatea Dobric, o femeie de 26 ani din Dobricel, in timp ce conducea un ATV, fara a poseda permis de conducere, pe fondul lipsei de experienta si a neatentiei in conducere, a pierdut controlul si s-a rasturnat.
In urma accidentului a rezultat ranirea femeii, care a fost transportata la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud.
Conducatoarea auto a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
La fata locului nu a fost gasit ATV-ul. In urma verificarilor si a investigatiilor efectuate, a rezultat ca B. A. de 25 ani din Beclean a mutat ATV-ul dupa accident in garajul unei persoane din Dobric, modificand astfel starea locului producerii accidentului de circulatie.
Cercetarile continua de Politia oras Beclean, pentru savarsirea infractiunilor de conducere fara permis si respectiv de « modificare a starii locului sau de stergere a urmelor accidentului de circulatie din care a rezultat uciderea sau vatamarea integritatii corporale ori a sanatatii uneia sau mai multor persoane, fara acordul echipei de cercetare la fata locului ».

 

Cercetat pentru conducerea unui autovehicul neinmatriculat

In 07.11.2013, ora 15.30, pe DJ 173A, in localitatea Bistrita-Birgaului, a fost depistat S. I. de 24 ani din Bistrita Birgaului, in timp ce conducea o autoutilitara neinmatriculata si cu numere false de inmatriculare.

Cercetarile continua de Sectia 2 Politie Rurala Prundu-Birgaului, pentru savarsirea infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat si cu numere false.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii1652 vizualizări09 noiembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0