Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Scrisoare deschisa catre MINISTRUL SANATATII.

In atentia domnului ministru Eugen Nicolaescu.  Stimate domnule ministru, Din postrura de senator al colegiului 1 Bistrita Nasaud, consider ca este de datoria mea sa va semnalez o realitate ce afecteaza grav atat imaginea reformei pe care o promovati in sistemul sanitar, cat si a intregului sistem ce ar parea imun atat la eforturile dumneavoastra cat si la oprobiul public, manifest in ultima perioada mai pregnant ca oricand.

       Ma refer, domnulue ministru, la o speta particulara semnalata tocmai in municipiul Targu- Mures, in cadrul Spitalului Judetean, sectia cardiologie. Sunt in situatia de a lua contact cu prea multe persoane ce se declara nu doar nemultumite total de modul in care sunt tratate in aceasta sectie, ci stupefiate si ingrozite de relatia directa intre prestatia medicala si contraprestatia financiara din partea pacientilor.

       Constient, domnule ministru, de gravitatea faptului semnalat, gravitate care este chiar mobilul apelului meu, am sa atasez scrisorii catre dumneavoastra o situatie relatata in presa locala chiar de unul dintre recentii pacienti ai acestei sectii.

       In concluzia demersului meu, imi permit sa va cer, domnule ministru, sa dispuneti masuri de indreptare si insanatosire a actului medical din sectia de cardiologie a Spitalului Judetean Mures, atat timp cat cel putin din perspectiva proprie va pot spune cu toata seriozitatea ca "prea multi bistriteni au dat bani in sectia amintita pentru a beneficia de serviciile sistemului medical de stat".

       In speranta ca apelul meu constituie o oportunitate in privinta aributiilor dumneavoastra , va asigur domnule ministru, de toata increderea mea pentru reforma pe care cu onoare o administrati, cat si pentru obiectivele onorabile pe care prin intermediul acesteia vi le-ati asumat.

 

Cu stima,

 Dorin-Mircea Dobra,

Senator Colegiul 1 Bistrita-Nasaud.

 

0 comentarii2716 vizualizări23 ianuarie 2014




rss 2.0
rss 2.0