Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Programul audientelor consilierilor judeteni PNL.

Consilierii judeteni PNL Mirela Circu si Samuel Coman vor demara un program lunar de audiente atat in municipiul Bistrita cat si in localitati din judetul Bistrita-Nasaud.

Prima serie de audiente va incepe marti, 4 februarie 2014 in intervalul orar 12,00-16,00, la sediul PNL de pe Pietonalul Liviu Rebreanu nr 24. Programul audientelor consilierilor judeteni PNL va continua in comuna Prundu Bargaului si orasele Sangeorz-Bai si Beclean.

 Consilierii PNL isi exprima disponibilitatea de a duce problemele cetatenilor catre institutiile statului care pot sa le rezolve, iar cele care tin de competenta Consiliului Judetean vor fi prezentate ca informari in plenul deliberativului judetului, asa cum prevede Legea statutului alesilor locali. Conform articolului 50 aliniatul 2 din respectiva lege , " alesii locali sunt obligati ca, in exercitarea mandatului, sa organizeze periodic, cel putin o data pe trimestru, intalniri cu cetatenii, sa acorde audiente si sa prezinte in consiliul local/judetean o informare privind problemele ridicate la intalnirea cu cetatenii".

 

Consilierii judeteni PNL,

   Mirela Circu

   Samuel Coman

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

0 comentarii2681 vizualizări02 februarie 2014




rss 2.0
rss 2.0