Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 02 Mai 2024 - 14587
Dumitru Cobzalau este presedintele TSD Maieru.

Acesta a preluat conducerea organizatiei locale, in urma unei conferinte de alegeri la care a participat Senatorul PSD Ioan Denes si presedintele TSD, Bogdan Ivan. In prezenta a circa 40 de tineri si a conducerii judetene a Partidului Social Democrat, a luat fiinta organizatia TSD Maieru.

Conferinta de alegeri care i-a avut invitati pe Senatorul PSD Ioan Denes, presedintele PSD Nasaud, Dorel Oltean, Presedintele TSD, Bogdan-Gruia Ivan si Presedintele PSD Maieru, Dorel Negruser.

Senatorul PSD Ioan Denes a declarat in cadrul conferintei: Dragi tineri, voi sunteti viitorul acestei tari si ma bucur ca sunteti determinati sa va implicati in conducerea comunitatii dumneavoastra. Valea Somesului este una dintre cele mai importante zone pentru judetul nostru si are nevoie de oameni tineri, creativi, cu forta si dorinta de munca. Daca la ultimele alegeri, partidul nostru a obtinut un scor electoral foarte bun, va propun ca aici la Maieru, o comuna foarte draga mie, sa castigam la alegerile europarlamentare cu peste 40%. Am incredere in voi, am incredere in TSD si in parteneriatul pe care azi il incepem.

In urma conferintei, Presedintele TSD, Bogdan Ivan a declarat: Maieru este una dintre cele mai importante comune ale judetului nostru. Atat din punct de vedere al numarului de locuitori, al importantei economice, dar mai ales al oamenilor puternici, de caracter si care isi doresc si pot sa se implice in conducerea comunitatii lor. Am multi prieteni aici, fosti colegi, oameni cu care am lucrat sau colaborat si ma bucur ca ei au hotarat sa vina alaturi de o organizatie care ii asculta si ii reprezinta. Avem un sprijin foarte mare in aceasta comuna si am mare incredere ca alaturi de noua echipa, comuna Maieru va deveni "rosie"!

Dumitru Cobzalau, presedintele TSD Maieru, are 27 de ani, a absolvit Facultatea de Constructii din cadrul Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca si momentan este administratorul unei companii de proiectari si arhitectura in constructii civile.

 

 

Biroul de presa

TSD Bistrita-Nasaud.

0 comentarii2765 vizualizări18 martie 2014




rss 2.0
rss 2.0