Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Partidul Poporului (varianta Cojocaru) se reorganizeaza la Bistrita.

Presedintele filialei P.P.-BN Pavel Stirbu ne-a spus ca astazi a avut loc o noua reuniune a membrilor noii formatiuni politice, care il sustine in continuare pe Constantin Cojocaru si Legea care ii poarta numele. Stirbu mai sustine ca fostii membri PNG si liderul lor judetean nu sunt reprezentantii legali ai Partidului Poporului in Bistrita Nasaud, deoarece au aderat la alta doctrina, ideologie si alt lider-Diaconescu. Este vorba de Iuliu Mario Diaconescu care a "confiscat" noul Partid Popular cu ajutorul fratelui sau-realizatorul tv si patronul OTV - Dan Diaconescu.

In aceste conditii popularii bistriteni si-au reafirmat astazi sustinere pentru Constantin Cojocaru si legea care a fost depusa spre dezbatere in Parlamentul Romaniei.

 Mentionam ca filiala BN a Partidului Poporului s-a infiintat in 30 iunie 2010  avandu-l ca presedinte desemnat pe Pavel Stirbu  care alaturi de cativa oameni foarte activi a reusit sa stranga pana in prezent peste 1.000 de membri cu adeziune la aceasta filiala.   

0 comentarii2800 vizualizări15 ianuarie 2011




rss 2.0
rss 2.0