Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 28 Martie 2024 - 14587
RASPUNS LA O INTREBARE.... DA, domnule deputat Stelian Dolha! Hai sa fim BARBATI!

Constat, in fiecare zi, preocuparea dumneavoastra, aproape maladiva, devenita chiar obsesie, domnule presedinte al filialei judetene PNL Bistrita-Nasaud, Stelian Dolha, in ceea ce priveste persoana mea. Nu exista nici o publicatie, scrisa, online sau televizata, care sa scape de salvele si petardele  trase sau aruncate, dupa caz, de domnia voastra.

Da, domnule Stelian Dolha, stiu ca toate visurile de marire politica pe care vi le-ati construit in imaginatia dumneavoastra, stimulat fiind cu mare abilitate  de catre cel mai interesat personaj, colegul dumneavoastra seful PDL-ului, sub pulpana caruia v-ati realimentat apetitul politic, s-au dovedit a fi doar castele de nisip si cantece de sirena, respectiv constructii efemere ca sa inteleaga o parte dintre cei care va inconjoara .

Din pacate, pentru domnia voastra si din fericire pentru liberalism, inca mai exista in judetul nostru oameni care cred cu tarie ca drumul ales de catre PNL in acest moment este unul gresit.

Tot din fericire pentru adevaratii liberali, nu reusiti sa schimbati majoritatile nici la Consiliul Local al Municipiului Bistrita, nici la Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, iar primarii liberali nu mai raspund comenzilor conducerii mezaliantei nou create (ACL).

Atunci, va intreb, evident retoric, pe cine mai reprezentati dumneavoastra domnule presedinte - deputat Stelian Dolha?

Ceea ce ma nemultumeste si sunt ferm convins ca si pe multi altii, este lasitatea si lipsa de scrupule care va mana in lupta impotriva celor care nu va impartasesc opiniile.

Toata lumea stie ca ati fost ales deputat in colegiul IV Bistrita-Nasaud, pe listele USL, cu sprijinul neconditionat al primarilor PSD si a celui care v-a descoperit si lansat ca om politic, pe care, cu un tupeu demn de o cauza mai buna, il numiti tradator si caruia ii cereti sa se retraga, acum, cand va vedeti pe cai mari si cum se zice pe la noi, cu sacii in caruta!

Si ca tot tacamul sa fie complet, clamati zilnic, pe toate caile posibile, un indemn care ne lasa sa intelegem ca ar lipsi din panoplia dumneavoastra de calitati - barbatia!

Va indemn domnule deputat USL Bistrita-Nasaud - Stelian Nechita Dolha, dovediti-ne noua tuturor ca sunteti dumneavoastra  in primul rand BARBAT.

Inaintati-va demisia de onoare  din Parlamentul Romaniei, unde ati ajuns pe listele mult blamatei USL si, conform legii alesilor locali, se vor organiza alegeri in colegiul IV Bistrita-Nasaud, unde  veti putea candida din nou, prezentand electoratului noua dumneavoastra doctrina - crestin-liberala! Sunt convins ca veti avea cel mai mare succes - devenind astfel un neinfricat soldat al aliantei crestin-liberale!

Si pentru a avea o satisfactie personala in plus, chiar suprema as spune, va promit ca va voi urma gestul barbatesc si imi voi inainta demisia din functia de Vicepresedinte al Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, calitate care va provoaca atatea dureri si cosmaruri!

Sunt convins ca, luand in considerare barbatia care va caracterizeaza, veti accepta provocarea mea stimulativa!

 

 

Asteptand dovada barbatiei dumneavoastra,

Dorin Popescu - Vicepresedinte Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud

 

P.S. De asemenea doresc sa-mi exprim regretul fata de colegii care s-au simtit lezati fata de unele cuvinte folosite in mediul on-line, pagina mea, privata, de socializare

0 comentarii2723 vizualizări14 august 2014




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0