Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 06 August 2020 - 19074 vizitatori azi
"Se pare ca pentru PSD, reducerea CAS-ului nu reprezinta o prioritate"!

In Biroul Permanent al Senatului, liderul senatorilor PSD a solicitat ca aceasta sesiune extraordinara de astazi sa nu mai aiba loc, motivand ca senatorii PSD nu vor fi astazi prezenti pentru a se asigura cvorumul de sedinta. Desi am insistat ca aceasta sedinta trebuie sa aiba loc intrucat a fost legal convocata de catre Presedintele Senatului conform Regulamentului, la propunerea liderului PSD, prin votul majoritatii, s-a decis ca luni, 25 august, ora 16.00 sa fie convocata o noua sedinta extraordinara cu acelasi punct pe ordinea de zi: proiectul de lege privind reducerea CAS-ului cu 5 puncte procentuale.

          Alaturi de colegii senatori PDL am fost prezent la ora 16.00 pentru a participa la aceasta sedinta extraordinara si am constatat ca Presedintele Senatului nu a asigurat aparatul tehnic pentru ca aceasta sedinta extraordinara a plenului Senatului sa aiba loc, desi avea obligatia sa o faca.

          Amanarea acestei sedinte extraordinare putea fi decisa, in opinia noastra, doar de plenul Senatului sau putea sa  nu aiba loc daca se constata ca nu este intrunit cvorumul de sedinta; dar, indiferent de situatie, conditiile tehnice pentru tinerea acestei sedinte a Senatului, trebuiau asigurate.

          Consider ca atitudinea de astazi a senatorilor PSD si a Presedintelui Senatului, denota un dezinteres total fata de un asemenea proiect de lege extrem de important pentru Romania, dar si o nepasare fata de cheltuirea banului public pentru ca aceasta convocare a sedintei extraordinare a generat costuri pentru Senat, reprezentand contravaloarea transportului senatorilor care au facut deplasarea pentru a participa la aceasta sedinta extraordinara, cheltuiala facuta fara niciun rost.

          Cu stima,

 

                                                             Senator Daniel Cristian Florian

0 comentarii2030 vizualizări19 august 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0