Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 02 Iulie 2020 - 17288 vizitatori azi
Panou publicitar pe spatiului verde.

Catre,Primaria Municipiului Bistrita, Politia Locala Bistrita, Agentia pentru Protectia Mediului Bistrita, Garda de Mediului Bistrita. Administratia Municipiului Bistrita, in speta Serviciul Urbanism si DADP in repetate randuri incalca cu rea stiinta anumite reguli, dar si legile privind spatiile verzi din orasul nostru. Dupa nemultumirile cetatenilor privind agresarea spatiilor verzi prin montarea pubelelor semiingropate, din nou Primaria face greseala si aproba instalarea ilegala a unui mijloc publicitar pe Bulevardul Independentei, pe scuarul spatiului verde care separa cele doua sensuri de circulatie. Este vorba de un panou publicitar care are si un numar de mobil, probabil al unui SRL, care vinde gazon natural. Se creeaza astfel posibilitatea ca de acum inainte sa mai avem astfel de aparitii in tot orasul cu ajutorul Administratiei care trebuie sa fie prima sa impuna respectarea legilor.

           Domnule Primar,

          In baza Legii nr.185/2013 art.15 alin "b" si "f" care spune: "amplasarea mijloacelor de publicitate este interzisa pe statii verzi cu caracter ornamental si pe partea carosabila a strazilor si a drumurilor, indiferent de categoria acestora..." sa dispuneti deindata indepartarea acestui panou si tragerea la raspundere a celor care au dat aceasta aprobare prin nerespectarea legii.

 

 

 

                   Consilieri locali:

           TONIUC ALEXANDRU____________________

           GAGEA MAXIM__________________________

 

          Presedinte PER BISTRITA,

          BALAN MARIUS _________________________

 

           Bistrita, 29.08.2014.

 

.


Foto - Bistritanews.ro

0 comentarii1925 vizualizări29 august 2014
rss 2.0
rss 2.0