Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 03 Martie 2021 - 9574 vizitatori azi
Comert la portile unei biserici monument istoric.

Din presa buna si credibila care inca mai functioneaza pe la noi, am primit informatia cum ca din 2015 se doreste infiintarea unei piete volante pentru produse bio in municipiul nostru. Pana aici toate bune, este exact ceea ce isi doresc multi bistriteni si ecologisti. Numai ca locatia propusa de domnul primar este total necorespunzatoare. Urmeaza ca acest gen de comert sa se faca la portile unei biserici monument istoric de grad zero. Zona oricum este blocata de "bina" pentru spectacole si cortul pentru cultura. Unde se vor amenaja mesele si unde se vor depozita lazile cu branza, mere, prune . . . eventual pe spatiul verde, alt loc nu exista.

Personal am cerut in scris, Primariei Bistrita, cu ocazia dezbaterii bugetului pentru 2014, ca Piata Mica sa fie reamenajata pentru asa ceva, 7 zile pe saptamana, nu doua si sa i se dea aceasta destinatie, asa cum a mai avut-o. Si prin amendamentele noastre prin cei doi consilieri PER, am facut aceasta precizare. Domnul primar nu ne-a bagat in seama, dar in schimb gaseste de unul singur aceasta locatie.

Si nu in ultimul rand parinte Krauss . . . ce ar zice Domnul Nostru Isus Hristos, daca ar veni printre noi intr-o Duminica, numita si Ziua Domnului: oare nu ar lua toiagul si ar imprastia cu furie marfurile tarabagiilor? Mai reflectati !

 

Marius BALAN . 

 

 

 

0 comentarii2219 vizualizări23 septembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0