Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 07 Iulie 2020 - 8894 vizitatori azi
Victor Negrescu a deschis poarta spre Europa din Nasaud.

Cel mai tanar europarlamentar roman, Victor Negrescu a inaugurat astazi un cabinet teritorial in orasul Nasaud. Membru PSD in organizatia Alba inca din 2003, Victor Negrescu este totodata presedintele-coordonator al PES Activists Romania. Eurodeputatul social-democrat spune ca a ales sa-si deschida un cabinet la Nasaud deoarece orasul are, in opinia sa, o simbolistica judeteana si nationala.

"Ca urmare a faptului ca PES Activists Romania este foarte puternica in Bistrita-Nasaud am considerat oportun sa deschidem acest birou la Nasaud, un oras cu o anumita simbolistica in judet si la nivel national. (…)Am considerat necesar sa vin in sprijinul autoritatilor publice locale in incercarea de a face mai multe pentru comunitatea nasaudeana. Sunt axe de finantare  importante pe care sper sa le aducem aici. Impreuna cu domnul primar Mircea Romocea vom identifica sursele de finantare care corespund  cu specificul local. Este foarte important sa deschidem poarta catre Europa", a declarat in cadrul conferintei de presa sustinuta la inaugurarea cabinetului, europarlamentarul PSD, Victor Negrescu.

Cabinetul europarlamentarului Victor Negrescu va avea program de audiente de doua ori pe saptamana, marti si joi. Relatia cu cetatenii va fi asigurata de tanarul consilier Alin Demian, vicepresedinte al structurii PES Activists din Bistrita-Nasaud.

La evenimentul inaugural au participat deputatul PSD, Daniel Suciu, senatorul PSD, Ioan Denes, primarul orasului Beclean, totodata prim-vicepresedinte PSD Bistrita-Nasaud, Nicolae Moldovan, primarul orasului Nasaud, Mircea Romocea, presedintele PSD Nasaud, Dorel Oltean, primarul comunei Cosbuc, Anghel Niculae, presedintele TSD Bistrita-Nasaud, Bogdan Ivan, secretarul executiv al PES Activists Romania, totodata seful de cabinet al europarlamentarului Victor Negrescu, Janina Sitaru si secretarul executiv al PES Activists Bistrita-Nasaud, Grigore Berintan.

0 comentarii2618 vizualizări28 septembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0