Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 07 Iulie 2020 - 8748 vizitatori azi
Consolidarea pozitiei Romaniei la nivelul ONU.

Astazi, 30 septembrie 2014, a avut loc sedinta Comisiei permanente comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru relatia cu UNESCO, la care a participat si domnul Nicolae Manolescu, ambasadorul Romaniei la UNESCO. Dezbaterile s-au concentrat pe obiectivele prioritare ale Romaniei la UNESCO pe termen mediu si lung. Astfel, comisia a decis in unanimitate sa faca eforturi suplimentare pentru consolidarea pozitiei Romaniei la nivelul Organizatiei Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura prin sprijinirea demersurilor si initiativelor institutiilor nationale. De asemenea, comisia considera ca este necesara o promovare mai eficienta a candidaturilor romanesti pentru functii de conducere in cadrul acestui organism international.

In plus, Romania ar beneficia de o vizibilitate crescuta la nivel international daca s-ar intensifica eforturile de inscriere pe Lista Patrimoniului Mondial a unor monumente de patrimoniu national.  

Comisia permanenta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului pentru relatia cu UNESCO isi exprima toata disponibilitatea in a sustine si promova interesele Romaniei la UNESCO prin toate mijloacele aflate la dispozitia sa.

 

 Presedinte

Senator Traian Constantin Igas.

0 comentarii1953 vizualizări30 septembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0