Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 07 Iulie 2020 - 7896 vizitatori azi
Proiectul prezidential al lui Klaus Iohannis, o invitatie la dezbatere serioasa, asumata si productiva.

Trecem printr-o perioada cel putin interesanta, in care agenda prezidentialelor e facuta de oricine altcineva  decat de cei indreptatiti sa o faca. In ultima luna ar parea ca serviciile secrete se ocupa de lucrul acesta, fapt ce nu e in folosul cetatenilor nicidecum deoarece ei nu ar avea nimic de castigat de aici. Ca devoalam sau nu pe cineva, sau, mai rau, sa lansam piste false sau nu, sunt toate directii ce nu servesc cetateanului si nu merita sa fie teme de agenda electorala.

In tot acest context Klaus Iohannis a dovedit ca respecta o agenda serioasa si si-a lansat luni, 29 septembrie, programul prezidentiabil "Romania lucrului bine facut". Ca orice lucru bine facut, in programul candidatului Klaus Iohannis se vorbeste de corectitudine, respect, seriozitate, eficienta, promisiuni onorate.

Prin programul prezentat luni, 29 septembrie, la Palatul Parlamentului, Klaus Iohannis isi asuma doua responsabilitati, prima legata de obligatia de a pune capat "razboiului romano-roman", iar a doua priveste necesitatea crearii "unei Romanii competente si competitive".

Propunandu-si sa fie un presedinte echilibrat, mediator si integrator, dar ferm, candidatul Klaus Iohannis propune intregii societati romanesti unsprezece teme majore de dezbatere si consens national. Respectandu-si profesia, candidatul ACL Klaus Iohannis incepe lista dezbaterilor nationale cu educatia "ca resursa de performanta a Romaniei ". Continuand asumarea personala a marilor obiective pe care "Romania lucrului bine facut" trebuie sa le urmareasca, candidatul ACL Klaus Iohannis anunta: " Premisa fundamentala de la care pornesc in abordarea domeniului educatiei este aceea ca o societate nu poate fi, pe termen mediu sau lung, mai buna decat sistemul de educatie. O societate, o natiune poate fi performanta sau neperformanta in functie de sistemul sau de educatie, care are, in realitate, cel mai mare impact asupra viitorului unei natiuni ".

Pentru accesarea intregului proiect prezidential al candidatului ACL, Klaus Iohannis: http://www.iohannispresedinte.ro/ .

 

 

Senator Dorin Mircea Dobra

0 comentarii1862 vizualizări01 octombrie 2014
rss 2.0
rss 2.0