Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 07 Iulie 2020 - 8428 vizitatori azi
Ipocrizia conduce astazi Romania

Ultimele evenimente politice si electorale din Romania ne demonstreaza inca o data caracterul ipocrit al actualei puteri in relatia cu romanii. Guvernantii si candidatul sustinut de acestia la functia de presedinte al tarii ne  vorbesc in paginile ziarelor despre respectarea statului de drept, in timp ce in realitate folosesc diverse tertipuri pentru a proteja coruptii, uzeaza de diverse ordonante de urgenta pentru a modifica legi organice sau a-si proteja propriile interese si mentin in functia de Avocat al Poporului o persoana incompetenta in a lua atitudine fata de aceste derapaje.

Vorbesc despre independenta justitie, in timp ce de la tribuna se incearca sa se dicteze solutii in instrumentarea dosarelor penale.

Vorbesc despre repararea gresililor fostei guvernari, in timp ce in spitale mor copiii pe capete, urmare a unui management nesanatos, iar scolile nu sunt pregatite sa-si primesca elevii asa cum se cuvine si absolventii nu au nicio perspectiva.

Vorbesc despre binele pensionarilor, in timp acestia sunt lasati sa moara de frig si foame, singuri si bolnavi.

Vorbesc despre parteneriatul cu Biserica in politici sociale, insa aceasta institutie este folosita in mod exclusiv in scop electoral.

Vorbesc despre cat de mult ii iubeste poporul roman, fara sa spuna adevarului- ca acest popor scrasneste din dinti atunci cand aude doar numele candidatului sustinut de acestia, ca poporul stie ca un drum asfalfat este platit din contributia fiecaruia dintre ei si ca fiecare comunitate are dreptul la infrastructura si servicii de calitate, ca poporul este sufocat de biruri si ca nu intrezareste vreo schimbare in bine, ca acest popor nu doreste o unire cu coruptii ci doreste ca legea sa fie una si aceeasi pentru toti, ca acest popor doreste ca banii furati din buzunarul lor de marii smecheri ai tranzitiei de 25 ani sa se reintoarca in servicii de calitate, spitale, scoli, in dezvoltarea comunitatii.

Si daca tot vorbim despre furt, trebuie spus ca mai nou in Romania se fura si munca si performanta romanilor, lucrul bine facut de acestia. Ca este asa o demonstreaza ultima gaselnita electorala- aceea de a premia in numele SMURD guvernanti care nu au facut nimic sa merite distinctia, dimpotriva sunt acei oameni fara reactie la moartea tinerei Aurei Ion. O palma data angajatilor.

De ce incercati sa musamalizati totul?

Inteleg acum de ce va e frica de occidentalizarea Romaniei, inteleg de ce va e frica de candidatul Klaus Iohhanis. Cu Klaus Iohhanis presedinte Romania va fi cu adevarat a romanilor si nu victima intereselor meschine politicianiste.

 

                               Prim-vicepresedinte politici publice PDL Bistrita- Nasaud

 

                                                              Monica Sasarman

0 comentarii1715 vizualizări08 octombrie 2014
rss 2.0
rss 2.0