Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 07 Iulie 2020 - 8436 vizitatori azi
Domnului primar Romocea Mircea

In urma scrisorii melodramatice, publicata in presa zilele trecute, ne vedem pusi in situatia de a va raspunde, cu speranta ca mesajul nostru va fi corect receptionat si inteles de catre concetatenii nostri. In primul rand va amintim, domnule primar, ca acest partid pe care il blamati, v-a facut director, v-a facut inspector scolar si v-a facut om politic.

Acum ati trecut in alta barca si ati uitat tot.

Nu credeti, domnule primar, ca v-ati inrosit prea repede si prea tare?

In al doilea rand, domnule primar, o sa trecem in revista "marile realizari" din perioada prezentata:

  • Aspectul jalnic al trotuarelor din orasul Nasaud (str. Granicerilor, str. Vasile Nascu, str. Miron Cristea, etc.);

  • Eliminarea mansardei din proiectul initial de reabilitare a Casei de cultura "Liviu Rebreanu"din Nasaud, fara aprobarea Consiliului Local si cresterea, dupa eliminarea mansardei, cu 7 miliarde lei a valorii investitiei (unde sunt banii, domnule primar?);

  • Constructia halei de produse lactate la un pret exagerat (1,6 miliarde lei pentru o suprafata construita de 85 m.p.)

  • Distrugerea parcului de joaca pentru copii, cu promisiunea desarta de relocare a lui in incinta stadionului (cand se va intampla minunea, domnule primar? )

  • Cresterea abuziva a pretului la apa, canal si apa de ploaie (De ce nu luati atitudine, domnule primar? Ati fost desemnat de Consiliul Local al orasului Nasaud sa reprezentati in AGA apa-canal pe cetatenii orasului sau sa ridicati mana?)

  • Transformarea orasului academicienilor intr-o mare groapa de gunoi (Unde este orasul "mic urban" emancipat, domnule primar?).

 

Mult trambitata investitie "Parc-complex de agrement in orasul Nasaud" nu ascunde decat dorinta achizitiei unui teren (93 ari), cu banii primariei, in tot felul de combinatii oneroase, cu dorinta imbogatirii peste noapte.

Terenul in cauza a fost retrocedat in luna IUNIE 2013 de catre Primaria orasului Nasaud prin primar, catre vechiul proprietar, cu toate ca se stia din 2012, ca este necesar pentru realizarea investitiei "Parc-complex de agrement in orasul Nasaud".

Nu ati facut demersuri pentru cumpararea terenului de la proprietarul catre care s-a facut retrocedarea in anul 2013, la un pret rezonabil - 40.000 euro.

In schimb, la inceput de an 2014, domnule primar, veniti cu propunerea catre Consiliul Local Nasaud de a se cumpara respectivul teren (93 ari) de la un tert, cu suma de 93.000 euro, tert care a avut inspiratia !!! sa cumpere cu cateva luni in urma terenul cu 40.000 euro de la cel caruia i s-a retrocedat terenul.

Oare sa fie doar inspiratie ???!!!

 

Va amintim, domnule primar, ca in sedinta de consiliu, consilierii ACL au votat realizarea unui studiu de prefezabilitate din care sa rezulte ce se face, cum se face si cat costa investitia "Parc-complex de agrement in orasul Nasaud", hotarare ce trebuie dusa la indeplinire de catre primar.

 Banii europeni se pot obtine doar cu studii si proiecte nu cu povesti, domnule primar!

 Cu speranta unui adevarat oras european in "Romania lucrului bine facut",

 

 

ACL NASAUD.

0 comentarii1799 vizualizări08 octombrie 2014
rss 2.0
rss 2.0