Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 07 Iulie 2020 - 8260 vizitatori azi
Pentru tineri ! Radarul padurilor reprezinta o promisiune onorata!

Joi, echipele de campanie ale PSD au stat de vorba cu bistritenii din localitatile Nepos, Feldru, Ilva-Mica, Micestii de Campie, Mariselu si Singeorz -Bai. Ziua s-a incheiat cu un spectacol, care a avut loc in comuna Ilva-Mica. La Bistrita, echipa de campanie s-a intalni cu locuitorii  din preajma Scolii Generala numarul 5.

                        SPRIJINIM TINERII!

  • Guvernul Ponta a reparat dezastrul lasat in urma de Guvernarea Basescu-Boc. Dupa ce 700.000 romani au ramas fara slujbe din cauza masurilor pedeliste, in doar 2 ani Victor Ponta, prin ministri sai a reusit sa incadreze pe posturi peste 200.000 oameni.

SPRIJINIM TINERII!

  • Basescu si Boc au inchis scolile profesionale. Guvernul Ponta a sprijinit prin programul "Garantia pentru tineret" reducerea somajului in randul tinerilor cu varsta de pana la 25 ani. Absolventii au primit in urma acestui demers oferte concrete de munca in termen de 4 luni de la terminarea studiilor.

SPRIJINIM TINERII!

  • Basescu si Funeriu au impovarat IMM-urile de taxe si impozite. Guvernul Ponta sprijina financiar firmele care creaza minimum 20 noi locuri de munca si angajeaza tineri pentru minimum 2 ani.

SPRIJINIM TINERII!

  • In vremea tiraniei Basescu-Boc, sute de tineri au plecat din tara. Guvernul Ponta vrea sa ii aduca acasa. Programul Prima casa pentru Diaspora ii ajuta pe tineri sa se reintoarca in Romania.

E SIMPLU. E CEL MAI BUN.

VICTOR PONTA - PRESEDINTE!

 Vlad Ciocan

 

 

 

Discursul doamnei Doina PANA, ministru delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, cu ocazia inaugurarii, la sediul Guvernului Romaniei, a Radarului padurilor.

Domnule Prim-ministru, domnule Viceprim-ministru, stimati invitati!

Radarul padurilor reprezinta o promisiune onorata!

O promisiune onorata fata de dumneavoastra, d-le Prim-ministru, intrucat din prima zi de mandat mi-ati cerut sa gasesc solutii pentru a stopa defrisarile ilegale din padurile Romaniei.

O promisiune onorata fata de toti cei de buna credinta implicati in exploatarea durabila a fondului forestier national si, cand spun asta, ma refer la proprietarii de paduri, administratorii de paduri, firmele de exploatare, ai caror reprezentanti se afla acum prezenti in sala.

Nu pot sa nu remarc, sa nu ma inclin cu respect si sa nu fac public devotamentul dus pana la sacrificiu din partea personalului silvic care slujeste cu adevarat padurea: 4 morti si peste 500 de spitalizati in urma incercarii de a tine piept hotiei din padurile Romaniei.

Si, nu in ultimul rand, o promisiune onorata fata de toti cetatenii acestei tari care cu disperare mi-au cerut, indiferent unde m-am aflat in tara, sa fac ceva sa ramana padure si pentru copiii lor. Pentru ei, este mai mult decat o promisiune onorata. Este si oferta de-a ne fi parteneri si de a suna la serviciul 112 pentru a semnaliza orice transport auto de lemn care li se pare ca ar fi ilegal, indicand doar numarul autovehiculului.

Nu pot sa nu remarc eforturile depuse si sa nu multumesc institutiilor cu care am lucrat umar la umar, pentru ca doar impreuna puteam reusi: Ministerul de Interne, Imprimeria Romana si, nu in ultimul rand, Serviciul de Telecomunicatii Speciale care asigura securitatea  sistemului si preia apelurile 112.

Putem spune ca e momentul zero pentru eliminarea furtului din padurile Romaniei.

Sunt mandra sa fac parte din primul guvern care nu doar constata ci si gaseste solutii concrete in acest sens!


0 comentarii1715 vizualizări10 octombrie 2014
rss 2.0
rss 2.0