Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 07 Iulie 2020 - 8680 vizitatori azi
Comunicate politice. PSD, Monica Macovei.

Prezenta la Bistrita pentru o vizita de lucru, ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo a vorbit in cadrul unei conferinte de presa despre demersurile facute pentru acordarea unor facilitati legislative autoritatilor locale si judetene. Este vorba despre modificarea Legii 69/2000 a "Educatiei fizice si sportului", in sensul in care Consiliile Locale si cele Judetene vor putea aproba acordarea unor finantari directe diverselor cluburi sportive.

            "Trebuie sa rezolvam cat mai repede problemele cu care se confrunta sportul pe plan local. Mai dati-mi putin ragaz si o sa deblocam in Legea 69/2000 si chiar in HG acel paragraf cu autoritatile locale si Consiliile Judetene, ca sa poata sa ajute sportul. Mai avem putin, pleaca la noi si sper ca pana cel tarziu 31 noiembrie toate lucrurile sa fie puse la punct, pentru ca autoritatile locale sa poata sprijini sportul fara nicio problema. Este una dintre prioritatile noastre. Oricum banii nu sunt suficienti in sport, dar daca deblocam lucrurile mai este un plus de ajutor", a declarat ministrul Gabriela Szabo.

            In cadrul aceleiasi conferinte de presa, presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Emil Radu Moldovan a vorbit despre cautarea unor solutii de sustinere financiara a fostei Gloria Bistrita, actualmente Gloria Progresul Bistrita. Exista, insa, anumite conditii: "Gloria are o situatie speciala. Am discutat cu mai multa lume, a existat si disponibilitatea din partea actualei conduceri a Gloriei ca daca legea va fi modificata vor face si ei demersurile necesare pentru a ajunge ca solutia in care clubul sa poata fi finantat legal. Pe mine ma intereseaza un singur lucru: ca aceasta activitate fotbalistica, un act social, sa continue. Doi, ma intereseaza foarte tare ca zona de copii si juniori sa nu fie abandonata sub nicio forma, asta ma intereseaza cel mai tare. Am transmis extrem de clar conducerii clubului: daca vreti sa aveti un parteneriat cu Primaria si Consiliul Judetean primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa va ganditi la viitor, nu la prezent", a precizat presedintele CJ BN, Emil Radu Moldovan.

            In aceeasi ordine de idei, presedintele executiv al PSD Bistrita, Ovidiu Cretu a declarat ca anul acesta, din motive legale, Gloria Progresul Bistrita nu va mai primi fonduri de la Primaria Bistrita, intrucat nu exista o baza legala de sustinere financiara cu fonduri publice a unui club de drept privat, aflat in insolventa.

 

.

 

Romanii voteaza cu Victor Ponta. La acest sfarsit de saptamana, echipele de campanie ale PSD au sta de vorba cu alegatorii din localitatile Sieut, Sieu-Magherus, Romuli, Beclean, Rebrisoara, Chiochis si Matei. In Bistrita, echipa PSD a impartit materiale electorale si a purtat discutii cu cetatenii din cartierele Ghinda, Slatinita si Viisoara.

MESAJUL TRANSMIS:

Femeile voteaza Victor Ponta! Este si normal, dat fiind faptul ca Victor Ponta a promovat multe femei in Guvern, Parlament si Parlamentul European, s-a declarat de foarte multe ori pentru eliminarea discriminarii de gen, este un sot si un tata iubitor, este un lider politic care a respectat intotdeauna femeile din Romania.

 Persoanele in varsta voteaza Victor Ponta! Si aici, este de inteles faptul ca pensionarii din Romania vad in Victor Ponta garantia ca pensiile lor nu vor fi taiate, ci marite, Victor Ponta fiind presedintele care va face dreptate pana la capat.

 Tinerii voteaza Ponta. In cazul categoriei 18-34 de ani raportul Ponta-Iohannis este aproape egal. Asta inseamna ca Victor Ponta a transmis foarte clar tineretului din Romania ca poate si va fi presedintele lor. Este o schimbare foarte importanta. Aceste date ne arata ca electoratul tanar din Romania are incredere in Victor Ponta.

 In mediul rural Victor Ponta conduce detasat. Victor Ponta este votat in proportii semnificativ mai mari decat Klaus Iohannis in mediul rural. Lucratorii din domeniul agricol stiu ca in timpul Guvernarii Victor Ponta au primit subventii mai mari si la timp.

 Victor Ponta este votat de aproape doua treimi dintre alegatorii celor doua regiuni istorice mari (Sudul - Oltenia-Muntenia-Dobrogea-Bucuresti, respectiv Estul - Moldova-Bucovina). Ponta a aratat ca este singurul politician interesat in reducerea decalajelor dintre regiunile istorice. Investitiile importante pe care le-am facut in Ardeal (autostrazile) trebuie dublate de proiecte similare care sa uneasca, pana in 2018, anul in care marcam 100 de ani de la Marea Unire, toate regiunile istorice ale Romaniei.

 E SIMPLU. E CEL MAI BUN. VICTOR PONTA - PRESEDINTE!

 

 

.

 

(20 octombrie 2014) Monica Macovei - Declaratie de presa.Capetenia mafiotilor PSD este aleasa doar acea persoana care garanteaza imunitatea penalilor. Primul lucru pe care il voi face ca presedinte este sa elimin imunitatea politicienilor.Lui Hrebenciuc ii este frica ca ajunge in puscarie. Asa cum le este frica multor politicieni PSD. Si pentru a scapa de inchisoare isi fac legi de gratiere sau vor sa scoata infractiuni din legile existente, ca sa nu mai raspunda pentru faptele lor.Ponta si PSD, ajutati de Voiculescu si PNL, au mai incercat de cateva ori sa treaca prin Parlament o lege prin care sa ii gratieze pe corupti. Ultima incercare a fost pe 10 decembrie 2013, in "martea neagra".Acum avem si dovada ca politicienii USL nu se gandesc nici la aglomeratia din inchisori, nici la gratierea unor persoane condamnate pentru gainarii. Scopul lor era sa se puna la adapost in caz ca vor fi condamnati la inchisoare pentru fapte de coruptie.Avem si proba cea mai clara cum se ajunge presedinte la PSD. Se negociaza imunitatea in fata legii. Capetenia mafiotilor este aleasa doar acea persoana care garanteaza gastii penalilor ca ii va scapa de puscarie. Asa a ajuns si Ponta, asa ar fi urmat sa ajunga si Sova.Planurile PSD de blocare a justitiei sunt evidente. Ponta, Hrebenciuc, Sova, Dragnea, Sarbu si alti lideri PSD sunt mandri ca sunt corupti.De aceea, este tot mai clar ca parlamentarii, ministrii si presedintele tarii nu trebuie sa beneficieze de imunitate. Primul act pe care il voi emite ca Presedinte al Romaniei va fi decretul de organizare a unui referendum national prin care oamenii sa decida daca sunt de acord cu eliminarea imunitatilor pentru politicieni.

0 comentarii1827 vizualizări20 octombrie 2014
rss 2.0
rss 2.0