Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 26 Septembrie 2020 - 2708 vizitatori azi
Alianta de Centru Dreapta a devenit astazi functionala si in judetul Bistrita-Nasaud.

Alianta de Centru Dreapta a devenit astazi functionala si in judetul Bistrita-Nasaud. In urma sedintei de constituire a Consiliului Judetean de Coordonare, convocata la sediul PNL, cei doi lideri ai ACD Bistrita-Nasaud sunt imputerniciti sa declare urmatoarele:

• In urma sedintei reunite ale conducerilor celor doua formatiuni politice a rezultat urmatoarea componenta a Consiliului Judetean de Coordonare:

- Din partea PNL: Ioan Tintean, co-presedinte ACD, Stelian Dolha, vicepresedinte PNL si Gelu Muthi, presedinte BPM Bistrita;

- Din partea PC: Sorin Rosu Mares, co-presedinte ACD, Ionel Tompa, presedinte de onoare PC si Iulian Stroe, vicepresedinte PC;

 

                  Dupa alegerea si desemnarea membrilor Consiliului Judetean de Coordonare al ACD Bistrita-Nasaud, sefii celor doua filiale judetene, deputatul Ioan Tintean, respectiv Sorin Rosu Mares au convenit ca sedintele CJC al ACD Bistrita-Nasaud sa aiba loc lunar.

                  Totodata, CJC al ACD Bistrita-Nasaud a stabilit o conlucrare cat mai activa si pragmatica, la toate nivelele decizionale si de conducere dintre cele doua formatiuni politice semnatare ale protocolului de colaborare.

                  La nivelul judetului Bistrita-Nasaud, Consiliul Judetean de Coordonare al ACD Bistrita-Nasaud are ca principal obiectiv castigarea alegerilor locale din 2012 si instalarea unui climat economic in conformitate cu orientarea ideologica de centru-dreapta a celor doua partide.

 

 

   Biroul de presa al ACD BN

1 comentariu1743 vizualizări29 ianuarie 2011
rss 2.0
rss 2.0