Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 24 Februarie 2020 - 4270 vizitatori azi
Scrisoare deschisa catre presedintele Consiliului Judetean B-N: Radu Moldovan, nu te eschiva!

Seful Consiliului Judetean se plange ca n-a fost consultat atunci cand Guvernul a facut bugetul pe 2015. Cand zilele trecute primarii comunelor mari au venit sa-i ceara socoteala dupa ce au fost lasati in bloc fara banii de investitii de Guvernul amicului Ponta, Radu Moldovan a ridicat din umeri. A ridicat din umeri in fata primarilor sai, asa cum a facut-o si in fata celor pe care i-a inregimentat acum doua luni in PSD, ducandu-i de manuta ca sa-i prezinte lui Ponta si lui Dragnea.

Acum spune ca nu e vina lui, ca pe el nu l-a consultat nimeni. Ca bugetele comunelor nu le mai "echilibreaza" presedintii consiliilor judetene si ca nu mai e nici macar sef de partid sa poata cere socoteala. Si in disperare de cauza arunca pisica din ograda lui pe unde s-o nimeri. Mai ales pe la parlamentarii opozitiei, pe care-i invoca in citate prin sedinte ca au votat amendamentul care-i ia jucariile.  Dar uita sa spuna ca PNL nu a votat bugetul, ca l-a atacat la Curtea Constitutionala si ca a denuntat fusareala cu care a fost incropit in ajun de sarbatori.

Bugetul, inclusiv formula de "echilibrare" care destabilizeaza primariile cu investitii l-a facut guvernul amicului sau, Victor Ponta, cel care se batea in piept lunile trecute, de pe toate panourile ca iubeste Bistrita. Poate pentru ca o iubeste atat o si lasa sa se descurce singura.

 Acest buget pe care l-au facut fara sa se sinchiseasca de parerea nimanui, fara dezbatere publica, cu sfidarea tuturor termenor legale  a fost votat de parlamentarii PSD. Printre ei si de omul care i-a purtat geanta, cel care trambita zilele trecute ca e cel mai bun buget dintre toate bugetele posibile iar semnalele de alarma pe care le-am tras ar fi demagogice si ipocrite.

 

Post scriptum:  Radu Moldovan, oricat te straduiesti, nu te poti eschiva de raspundere. Daca nu mai esti tatucul judetul, daca ai ramas fara parghii si simti ca nu te mai baga in seama ai tai, ai o singura solutie. Abandoneaza si tu si prietenul tau Ponta si lasati in locul vostru pe altii care pot.

 

Deputat Stelian Dolha,

Copresedinte PNL Bistrita-Nasaud

0 comentarii1554 vizualizări29 ianuarie 2015
rss 2.0
rss 2.0