Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Targ de PASTE sau curatatorie de perne?

Am vazut ieri cum pe pietonalul "Liviu Rebreanu" a avut loc deschiderea manifestarii  "Primavara cadourilor - Targ de Florii si Pasti". La aceasta manifestare primaria municipiului Bistrita este partener, dar ca de fiecare data vedem cum la astfel de evenimente sunt acceptati comercianti care nu isi au rostul sa fie prezenti la astfel targuri.

             Necesitatea unor astfel de expozitii in pragul sarbatorilor religioase intr-un oras care se vrea european este oportuna, dar administratia municipiului Bistrita ar trebui sa ia exemplul altor orase de la noi din tara, ca sa nu mai vorbim de marile orase europene, unde se desfasoara astfel de evenimente. Acolo cei care participa cu produse expozitionale date spre vanzare cetatenilor interesati sa cumpere sunt acceptati doar daca ofertele se imbina cu specificul manifestarilor. 

           Stim cu totii ca municipalitatea are nevoie de a incasa cat mai multi bani din taxele pentru domeniul public, dar o curatatorie mobila de perne nu are ce cauta in centrul istoric al orasului la un astfel de targ.

        Pentru urmatoarele actiuni de acest gen desfasurate de catre municipalitate, cei care se ocupa de eliberarea autorizatilor impreuna cu edilul orasului, ar trebui sa fie mai atenti la selectia comerciantilor participanti si implicit la imaginea generala provocata de prezenta unor astfel de agenti economici care isi au domeniul de activitate  intr-un alt sector decat cel care se poate asocia cu o manifestare specific sarbatorilor pascale.

 .

 

MIHAI SARMASAN,

Conslier municipal PNL,

Copresedinte TNL Bistrita

0 comentarii2576 vizualizări01 aprilie 2015




rss 2.0
rss 2.0