Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 25 Aprilie 2024 - 14587
Solicit demisia lui Aurescu. Angajatii - detinuti la locul de munca.

Solicit demisia lui Aurescu pentru ca face vizite de curtoazie la Budapesta in timp ce Ungaria il ascunde pe infractorul Marko Attila. Diplomatia romaneasca nu putea sa se injoseasca mai mult decat a facut-o astazi cand ministrul de Externe al Romaniei Bogdan Aurescu il viziteaza pe omologul sau maghiar la Budapesta in timp ce Ungaria il ascunde pe infractorul Marko Attila.

          Pentru ca bataia de joc la adresa statului roman sa fie completa, tema intalnirii o constituie acordarea de noi drepturi minoritatii maghiare din Romania. Deja Ungaria ne-a aratat ce drepturi vrea pentru politicienii maghiari din Romania: impunitatea totala sau fuga peste granita daca sunt prinsi la furat.

          Bogdan Aurescu ar trebui sa isi dea demisia dupa acest gest rusinos de a merge in genunchi la Budapesta exact intr-o perioada in care statul maghiar sfideaza prevederile internationale si europene adapostind un fugar condamnat deja pentru coruptie si cautat pentru alte fapte similare. Asadar ministrul de Externe roman nu are nicio problema cu faptul ca statul roman este umilit de Ungaria prin ascunderea unui infractor care este cheia deconspirarii retrocedarilor ilegale pe filiera maghiara din Romania. Implicarea Ungariei la cel mai inalt nivel in scaparea lui Marko Attila ne dovedeste ca statul maghiar este implicat direct in aceste false retrocedari prin care a fost efectuat un rapt de bunuri inestimabile din patrimoniul Romaniei. Daca ministrul de Externe al tarii furate nu este deranjat, atunci Ungaria de ce ni l-ar preda pe Marko Attila?

Deputat Bogdan Diaconu - Presedintele Partidului Romania Unita

7.05.2015.

 

 

Registrul de bani personali ii transforma pe angajati in detinuti la locul de munca, iar pe angajatori in gardieni.

           Solicit public Ministerului de Finante sa prezinte dovezile ca registrul de bani personali a fost introdus in legislatie la solicitarea patronatelor. Avem dreptul sa stim ce patronat a solicitat asa ceva sau daca aruncarea vinei pe patroni este doar o minciuna ordinara care sa justifice distrugerea capitalului autohton.

          Aceasta inventie oribila a Guvernului Ponta are ca efect cresterea excesiva a birocratiei, dand peste cap intreprinzatorii romani. Mediul privat autohton se confrunta astfel cu un tip de masura care afecteaza grav drepturile si libertatile angajatilor si totodata impune o relatie angajat - angajator bazata pe control si suspiciune.

          In plus, aceasta prevedere este neconstitutionala, incalcand art. 53 din Constitutia Romaniei si transformandu-i pe angajati in puscariasi la locul de munca, supusi unui tratament umilitor si aberant, iar pe angajatori in gardieni. O alta incercare de a-i transforma pe angajati in detinuti fara drepturi la locul de munca a fost facuta in 2007, dar a fost corectata de Parlament prin lege pe motiv de neconstitutionalitate.

          Sumele pe care ANAF vrea sa le verifice la angajati sunt derizorii si muta atentia dinspre marea evaziune pe care ANAF nu are curajul sa o atace. Efectul este insa dezastruos: inrautatirea dramatica a conditiilor de functionare atat pentru angajator, cat si pentru angajat.

 Augustin Hagiu - Prim-vicepresedintele Partidului Romania Unita

7.05.2015

0 comentarii2807 vizualizări07 mai 2015




rss 2.0
rss 2.0