Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 07 August 2020 - 12626 vizitatori azi
Partida Romilor este deschisa oricarei fel de colaborare politica.

Presedintele Partidei Romilor Bistrita-Nasaud, Emil Neia Lacatus, a participat zilele trecute, la sedinta Consiliului Director Central, intalnire a liderilor romi convocata de presedintele Nicolae Paun. Ordinea de zi, extrem de stufoasa, a scos in evidenta preocuparea permanenta a conducerii Partidei in privinta problemelor stringente cu care se confrunta etnia: lipsa locurilor de munca, absenteismul scolar si accesul la sistemul de sanatate.

Un alt punct al ordinii de zi a fost cel cu privire la numirea fostului presedinte al Agentiei Nationale pentru Romi, Ilie Dinca, in Colegiul Director al Consiliului National pentru Combatarea Discriminarii, el numarandu-se la aceasta ora printre cei sase noi membri ai CNCD. " Este un pas mare pentru Partida Romilor, pentru combaterea discriminarii la nivelul intregii societati romanesti, mai ales ca exista certitudinea infiintarii de birouri regionale ale acestui consiliu, unul dintre ele urmand sa functioneze la Cluj-Napoca" spune Emil Neia Lacatus.

O alta problema discutata la nivelul Consiliului Director General a fost cea a viitoarelor aliante politice si pozitionarea fata de principalele forte politice care se vor inscrie in cursa electorala in anul 2016: PSD, PNL si UDMR.

"Suntem deschisi oricarei fel de colaborare politica, cu orice partid care poate si are capacitatea de-a ne intelege nevoile", a concluzionat deputatul Nicolae Paun, presedintele Partidei Romilor in fata Consiliului Director General.

Biroul de presa

 

0 comentarii2226 vizualizări12 mai 2015
rss 2.0
rss 2.0