Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 14 August 2020 - 30860 vizitatori azi
PMP ramane singurul partid de sorginte liberala autentica din Romania.

Scandalul politic al ultimelor zile e amorsat de inregistrarea sedintei PNL de la Bistrita , unde un mare lider  liberal a aruncat in derizoriu fuziunea cu  PDL , iar declaratiile acestuia au facut turul presei. Nu ma mai mira nimic, nici macar faptul ca intregul scandal pleaca de la Bistrita, din zona de influenta a si mai vechiului Partid Democrat. Ce ma mira este urmatorul fapt: dupa ce au aparut toate acele inregistrari, marii  liberali pun repede batista pe tambal. Dar, ce este si mai balcanic si dambovitean, este acuzatia adusa presei ca ar fi implicata in acest scandal. Nu stiu care este rolul domnului Ioan Oltean sau a domnului Stelian Dolha in acest scandal. De asemenea, nu stiu care dintre ei este mai mare liberal decat celalalt, dar stiu ca tot acest nou Partid National Liberal nu are nimic de-a face cu liberalismul, iat , altoirea PNL cu PDL nu are decat o singura consecinta - disparitia istoricului Partid National Liberal. Boala  PNL este PDL. Cei din PNL, daca vor ajunge la guvernare, cu PDL, nu vor putea face lucruri bune pentru ca vechile metehne ale celor din PDL nu s-au uitat. Din acest motiv si, nu numai, marea majoritate a simpatizantilor  se reorienteaza spre Partidul Miscarea Populara, partid care va face procente frumoase la alegerile locale din vara anului viitor.

O spun fara sa am pretentia ca detin adevarul absolut:  PMP ramane singurul partid de sorginte liberala autentica din Romania.

 

 

Ionut Simionca, presedinte PMP Bistrita-Nasaud.

 

0 comentarii2366 vizualizări12 mai 2015
rss 2.0
rss 2.0