Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
MULTICULTURALISMUL, UN ESEC !

Acesta este adevarul. In primele doua luni ale anului 2011, Cancelarul Germaniei, Presedintele Frantei si Primul-ministru al Marii Britanii au declarat ca "multicuturalismul este un esec !" Aceasta concluzie afirmata de " locomotivele" Uniunii Europene este trecuta sub tacere de Regimul Basescu-Boc,  de liderii partidelor politice parlamentare si mai ales de catre U.D.M.R. Acestia nici macar nu au curajul sa repete ce sustin cu argumente liderii Uniunii Europene.

 De ce ? Fiindca ar trebui, in primul rand sa-si recunoasca propriile greseli din ultimii 21 de ani, iar in al doilea rand din cauza U.D.M.R., vipera pe care au tinut-o la san si la guvernarea Romaniei. Se stie ca, la Oradea in zilele de 26-27 februarie a.c. U.D.M.R. isi tine cel de al  XIV-lea congres si ultimul,  la fel ca Partidul Comunist Roman. Nu este exclus ca deviza acestui congres al U.D.M.R. sa fie: " Multiculturalismul este un esec !" La ultimul congres al acestei formatiunii politice etnice, anti-romaneasca si anti-europeana si-au anuntat participarea si vor fi pusi in primul rand, cu castile la urechi, presedintele Traian Basescu, premierul Emil Boc, presedintele P.S.D. -Victor Ponta, presedintele P.N.L. -Crin Antonescu, presedintele P.C. - Daniel Constantin si presedintele U.N.P.R. - Cristian Diaconescu. Ei vor vedea in sala numai drapelele  Ungariei si ale U.D.M.R., steaguri ale Ungariei Mari, niste carpe secuiesti si lozinci numai in limba ungara. In sala congresului U.D.M.R. de la Oradea sunt interzise drapelele  Romaniei si  bannere cu texte in Limba Romana, urmasa a Limbii Primordiale pe Pamant. Congresul U.D.M.R.  nu va incepe cu intonarea Imnului National al Romaniei "Desteapta-te romane !", ci participantii vor canta imnul Ungariei. Lucrarile congresului U.D.M.R. se vor desfasura numai in limba ungara, limba oficiala a Ungariei. Vice-premierul Romaniei si presedinte al U.D.M.R., Marko Bela, va prezenta ultimul sau raport, tot in ungureste. Invitatii din Romania la congresul U.D.M.R. de la Oradea vor primi casti sau cate o unguroaica pentru traducere. Ei abia asteapta sa-si sustina discursurile si sa faca noi promisiuni vizand acceptarea pretentiilor Ungariei si ale U.D.M.R. pentru obtinerea autonomiei teritoriale a Ardealului. Cei aflati vremelnic in functiile de Presedinte al Romaniei, Prim-ministru si liderii partidelor politice parlamentare nu au curajul sa conditioneze participarea lor la al XIV-lea congres al U.D.M.R. de indeplinirea urmatoarelor cerinte:

 

1.In sala congresului vor fi arborate numai drapelele Romaniei, ale Uniunii Europene si steaguri ale U.D.M.R., fara drapele ale Ungariei si steaguri ale Ungariei Mari si ale asa-zisului "tinut secuiesc", de fapt unguresc.

 

2.Congresul U.D.M.R. incepe cu intonarea Imnului National al Romaniei, "Desteapta-te romane !". Aceasta obligatie este impusa si de participarea U.D.M.R. in Guvernul Boc V.

 

3.Lucrarile congresului U.D.M.R. se desfasoara in Limba Romana, limba oficiala in Romania, iar pentru invitatii din Ungaria si din alte tari se asigura traducerea in limba lor nationala sau in limbi de circulatie internationala.

 

Adaptate in fiecare tara din Uniunea Europeana aceste cerinte minime, de legalitate si de bun-simt, sunt respectate de catre toate partidele politice. In cazul in care invitatii romani la congresul U.D.M.R de la Oradea nu reusesc sa impuna respectarea unor reguli europene de natura organizatorica, ei vor putea intra in istorie si ar fi apreciati de toti romanii daca in cuvantarile lor ar face urmatoarele precizari:

 

1.Romania este stat national, suveran si independent, unitar si indivizibil. Ziua Nationala a Romaniei este 1 Decembrie. Se stie ca, de la Marea Unire de la Alba-Iulia si refacerea Daciei Mari la 1 Decembrie 1918  si pana astazi, niciodata minoritatea ungara din Romania nu a recunoscut-o. Dimpotriva, Ungaria si iredentismul unguresc contesta, de peste 90 de ani, Tratatul de la Trianon si actioneaza pe toate planurile pentru dezmembrarea teritoriala a Romaniei, recurgand si la falsificarea adevaratei istorii a Poporului Roman, Poporul Primordial in Dacia Edenica.

 

2.Ardealul este sfant pamant romanesc ! Ardealul inseamna Gradina Domnului ! Ardealul este o provincie a Daciei Mari, o parte din Gradina Maicii Domnului, unde traieste fara intrerupere, de peste 10.000 de ani, Adevaratul Popor Ales de Bunul Dumnezeu, Poporul Roman, urmas al Poporului Primordial, al pelasgilor - tracilor - getilor si dacilor, care au dat omenirii cea mai veche civilizatie de pe Pamant. Acest adevar este recunoscut si sustinut de specialisti din tarile Europei si din Uniunea Statelor Americane (S.U.A.). Poporul Roman este "singurul mostenitor legitim al acestei patrii", asa cum a dovedit Nicolae Densusianu in monumentala sa carte "Dacia preistorica" si in cartea "Revolutiunea lui Horea in Transilvania si Ungaria" aparuta in anul 1884 si interzisa in Ungaria, in incercarea de a ascunde sau de a falsifica adevarul istoric.

 

3.Singura limba oficiala in Romania si, evident, in Ardeal este Limba Romana. Ca urmare, se interzice sa mai apara "Monitorul Oficial al Romaniei" in limba ungara. Se stopeaza astfel risipa din banii contribuabililor si se elimina discriminarea fata de celelalte minoritati nationale care sunt loiale Statului Roman, si respecta Poporul Roman si Limba Romana. Popoarele europene recunosc ca limbile lor se trag din limba stramosilor  Poporului Roman. In limba ungara sunt peste 2.300 de cuvinte care provin din Limba Romana. Aceasta realitate a fost confirmata de catre Academia din Budapesta in anul 1982, in cartea "Istoria cuvintelor ungare de origine romana" . Se stie ca un ungur foloseste in limbajul curent 700-800 de cuvinte. Scriitorul Marton Gyula din Ungaria, intr-o carte aparuta la editura Kriterion, a demonstrat ca 4.243 de cuvinte din graiurile limbii ungare provin din Limba  Romana. Concluzia este evidenta.

 

4.Drapelul Romaniei este tricolor; culorile sunt asezate vertical, in ordinea urmatoare incepand de la lance: albastru, galben, rosu. Drapelele altor state pot fi arborate ocazional pe teritoriul romanesc, in conditiile legii, numai impreuna cu drapelul Romaniei. In semn de respect pentru adevaratul trecut istoric al Ungariei, in Capitala tarii, la Budapesta steagul acesteia este rosu, galben si albastru, culori preluate de pe steagul de lupta al dacilor. Numele Budapestei provine de la Cetatea dacica Buda, ale carei vestigii arheologice constituie un obiectiv turistic si un motiv de mandrie pentru unguri.

 

5.Cu ocazia revizuirii Constitutiei vor fi propuse si urmatoarele modificari:

a.Se va elimina discriminarea dintre cetatenii romani, dupa modelele din Uniunea Statelor Americane, Germania, Franta, Grecia si  Israel, unde nu exista minoritati etnice si unde toti cetatenii recunosc ca sunt americani, germani, francezi, greci, evrei. In Romania toti cetatenii sunt romani.   In Ungaria toti cetatenii sunt unguri.

b.Se interzic partidele politice si formatiunile politice constituite pe criterii etnice.

c.Se interzice ocuparea functiilor publice, alese sau numite, de catre persoanele care au dubla cetatenie.

d.Cetatenia romana poate fi retrasa si pot fi expulzati din Romania acei cetateni care se pronunta sau actioneaza impotriva Statului Unitar National Roman, Poporului Roman, Limbii Romane, Drapelului National, Zilei Nationale a Romaniei. De asemenea, se retrage cetatenia romana si sunt expulzati din Romania cetatenii care se pronunta sau actioneaza pentru autonomie teritoriala, etnica, culturala sau pentru drepturi colective.

e.Cetatenii romani care doresc pentru copii lor ca sa invete intr-o alta limba decat Limba Romana sau o limba de circulatie internationala isi pot exercita acest drept numai in cadrul invatamantului particular. In Germania si in Franta in scolile generale, profesionale si in licee, limba germana, respectiv limba franceza sunt singurele limbi de predare. Cine si de ce, cu ce scop se opune la adoptarea modelului german sau al celui francez ? De ce in Germania si in Franta etnicii unguri si Ungaria nu au pretentiile aberante din Romania ?

 

6.Noul Parlament al Romaniei, rezultat dupa alegerile anticipate din acest an, va abroga toate prevederile din actele normative prin care s-au acordat privilegii pentru etnicii unguri ca urmare a santajului practicat de catre U.D.M.R. asupra partenerilor de guvernare in perioadele 1990-1991 si 1997-2011. Limba ungara va fi eliminata de jure si de facto  din administratia publica locala, din Justitie si din Politie.

 

7.Noul Guvern al Romaniei, rezultat dupa alegerile anticipate, va abroga toate hotararile Guvernului Nastase prin care au fost atribuite , cu incalcarea Legii nr.2/1968, denumiri din timpul ocupatiei Ungariei la peste 1.000 localitati romanesti din Ardeal.

 

8.Nu se admite scindarea pe criterii etnice a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Aceasta universitate romaneasca va reveni la denumirtea ei de la infiintare, in anul1919, Universitatea "Daciei Superioare".

 

9. Poporul Roman va fi consultat prin Referndum National in privinta:

     a) Reinfiintarii Regiunii Mures  Autonoma Maghiara, sub forma unei euro-regiuni care sa includa judetele Harghita-Covasna si Mures. Scopul U.D.M.R. si iredentismului unguresc il constituie infiintarea unei Ungarii Mici pe stravechiul pamant romanesc care gazduieste numeroase vestigii arheologice de pe vremea pelasgilor, tracilor, getilor si dacilor, cu o vechime de 3.000-10.000 de ani.

     b) Localitatii Rosia Montana si a celui mai mare zacamant din lume de aur, argint, uraniu, wolfram si alte metale rare. Se stie ca, la 6 februarie 2011, Rosia Montana a implinit 1.880 de ani de atestare documentara. Numai Poporul Roman, prin Referendum National, are dreptul si obligatia sa decida daca va fi dinamitata Rosia Montana, inclusiv cele 9 biserici si 8 cimitire, cu 150 milioane kg de dinamita si daca vor fi folosite 200 milioane kg de cianura pentru jefuirea zacamintelor care valoreaza cu mult peste 100 miliarde euro. Ministrul Mediului de la U.D.M.R. abia asteapta sa dea avizul de mediu, cu toate ca in Uniunea Europeana s-a adoptat o rezolutie care interzice folosirea cianurii in minerit, iar in Ungaria, prin lege, s-a interzis cianura in exploatarile miniere. Se stie ca, Ungaria a avut de suferit de pe urma a doua accidente  ecologice in ultimii 10 ani. Al treilea, pe care il pregateste U.D.M.R., va fi cel mai mare dezastru ecologic din Europa, care va afecta foarte grav si Ungaria.

 

10. De pe teritoriul Romaniei vor fi inlaturate si donate Ungariei, daca le accepta, toate monumentele criminalilor impotriva romanilor, evreilor si sasilor din timpul  Revolutiei de la 1848-1849 si al celor doua razboaie mondiale din secolul XX. De asemenea, vor fi schimbate toate denumirile de bulevarde, strazi, piete si cele ale institutiilor de invatamant si cultura care amintesc de criminalii impotriva romanilor din Ardeal sau de sovinii unguri.

 

11. Se mentine pragul electoral la 5% sau va fi marit la 7-10% pentru a da posibilitatea reprezentantilor U.D.M.R. sa ramana in afara Parlamentului si Guvernului Romaniei. Pretentia U.D.M.R. de a cobora pragul electoral la 3% urmareste, pe de o parte, extinderea reprezentarii unguresti in administratia publica locala, iar pe de alta parte, sa-si asigure prezenta in viitorul Parlament al Romaniei si in Parlamentul European.

 

12.Avand in vedere ca, multiculturalismul este un esec in Uniunea  Europeana, iar proiectul de lege al U.D.M.R. privind Statul minoritatilor nationale vizeaza dezmembrarea  teritoriala a Romaniei si autonomia Ardealului se impune pastrarea proiectului in arhiva Camerei Deputatilor pana dupa apropiatele alegeri parlamentare anticipate, cand sa fie respins. Se stie ca acest proiect de lege al Guvernului Tariceanu I (P.N.L.,P.D.,U.D.M.R. si P.C.) a fost respins de Senatul Romaniei, in 25 octombrie 2006, prin voturile senatorilor P.R.M., P.S.D. si P.C. Atunci, senatorii U.D.M.R. au parasit sala Senatului dupa ce s-a votat amendamentul P.R.M. vizand eliminarea capitolului  V " Autonomia culturala". Numai  senatorii P.D. si P.N.L. au votat pentru  pierderea Ardealului ! U.D.M.R. santajeaza Guvernul Boc V cu scoaterea de la naftalina, dupa 5 ani, a acestui proiect de lege extrem de periculos, prin care se introduce dreptul de veto al minoritatilor etnice impotriva institutiilor Statului Roman. In plus, aplicarea acestui proiect ar costa anual Bugetul de Stat cel putin 1 miliard euro. De unde bani ? Se va recurge la noi taieri din salarii, pensii, ajutoare sociale si vor fi majorate impozitele si taxele.

 

13. Participarea U.D.M.R. la guvernarea Romaniei a fost un esec pe toate planurile.U.D.M.R. a fost o sursa continuua de santaj, de separatism pe criterii etnice si de tensiuni interetnice. Aceasta formatiune sovina si extremista a urmarit si a actionat numai pentru obtinerea autonomiei teritoriale a Ardealului. De cand vice-premierul Romaniei este Marko Bela, care coordoneaza Invatamantul, s-au inchis 2.000 de scoli romanesti si alte peste 1.000 vor fi inchise in acest an. In mandatul ministrului-jurist al U.D.M.R. la Sanatate se actioneaza pentru inchiderea sau comasarea a 200 de spitale si continuarea genocidului, mai ales impotriva batranilor, prin neasigurarea asistentei medicale si a medicamentelor. In mandatul medicului veterinar numit ministru al Culturii, din partea U.D.M.R., s-au dat noi lovituri institutiilor de cultura romanesti, urmarindu-se inclusiv blocarea sapaturilor arheologice pentru a nu fi cunoscuta adevarata istorie a Poporului Roman si continuitatea sa in vatra stramoseasca.

 

14. Prin modificarea Legii Educatiei se va preciza ca Istoria Poporului Primordial, a Poporului Roman, Adevaratul Popor Ales de Bunul Dumnezeu din Dacia Mare , precum si Geografia Romaniei se vor preda si invata numai in Limba Romana, urmasa Limbii Primordiale, limba pelasgilor - tracilor - getilor - dacilor.

 

15. Prin participarea U.D.M.R. la guvernarea Romaniei s-a aplicat politica pasilor marunti, dar a fost sustinut si genocidul social care a facut numeroase victime, inclusiv printre etnicii unguri. Liderii U.D.M.R. ii au pe constiinta pe proprii membri care au fost "ajutati" sa plece mai devreme din aceasta lume, prin desfiintarea locurilor de munca, taierea salariilor, pensiilor, ajutoarelor sociale, inrobirea la banci, desfiintarea spitalelor, alungarea medicilor si reducerea medicamentelor compensate, marirea impozitelor si taxelor etc. Numarul sinuciderilor la etnicii unguri din Romania a crescut in timpul participarii U.D.M.R. la guvernarea Romaniei.

 

16. Prezenta U.D.M.R. la guvernare si in administratia publica centrala si locala le-a prins bine multor parlamentari, directori, consilieri ai primului-ministru si ai ministrilor, precum si alesilor locali ai U.D.M.R. care s-au imbogatit foarte mult si acum nu le mai pasa de necazurile si lipsurile majoritatii etnicilor unguri care sunt saraci si umiliti, la fel ca si romanii. Pe buna dreptate, foarte multi membri ai U.D.M.R. nu s-au dus si nu se vor duce la vot pentru U.D.M.R. S-ar putea sa-si incerce norocul cu Partidul Civic Maghiar sau cu un alt partid politic romanesc care nu a participat la guvernare in ultimii 21 de ani.

 

17. Trebuie aplicat principiul reciprocitatii in relatiile Romaniei cu Ungaria, respectiv pentru etnicii unguri din tara noastra sa fie acordate si asigurate aceleasi drepturi pe care le au etnicii romani din Ungaria. Nimic mai mult !

 

18. O veste buna pentru participantii la congresul U.D.M.R. de la Oradea: liderii partidelor politice romanesti, parlamentare si neparlamentare, au hotarat,  in sfarsit, sa actioneze impreuna pentru stoparea Holocaustului impotriva romanilor, pentru scoaterea Romaniei din criza, pentru eliminarea din guvern a reprezentantilor U.D.M.R. si trecerea lor in Opozitie, alaturi de deputatii minoritatilor nationale, altele decat cea ungara. Dupa 21 de ani, U.D.M.R. a obosit in lupta impotriva Poporului  Roman, a Limbii Romane, a Statului National Unitar  Roman si trebuie trimisa la odihna in afara Parlamentului si Guvernului Romaniei si, de asemenea, la Tribunalul Municipiului Bucuresti ca sa se inregistreze ca partid politic.

            Aceste precizari si, probabil, multe altele le-ar face  presedintele P.R.M., Dr. Corneliu Vadim Tudor.Din pacate pentru unguri, presedintele P.R.M., europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor nu a fost invitat la congresul U.D.M.R. de  la Oradea. Romanii,mai ales cei din Ardeal, asteapta cu interes sa vada care dintre invitatii romani la congresul U.D.M.R. vor avea curajul si demnitatea sa prezinte cele 18 precizari necesare.

 

 

Bistrita 23.02.2011              pr.Ioan Aurel Rus-presedinte filiala PRM-Bistrita Nasaud

 

0 comentarii2170 vizualizări24 februarie 2011
rss 2.0
rss 2.0