Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Astazi vom afla cat e dispus Ponta sa sacrifice din viitorul nostru.

Pe ordinea de zi a Senatului Romaniei, va intra din nou preacunoscuta decizie de incuviintare a arestarii senatorului Sova. Deja balbaiala intentionata a conducerii Senatului Romaniei a produs daune de imagine si credibilitate imense, aviz celor care declara cu alte ocazii, sus si tare ca, de fapt, apara institutia amintita. In aceste zile, poate chiar astazi, votul amintit va fi reluat, si aceasta la cererea majoritatii PSD-iste din Senat care nu a fost de acord cu simpla reinterpretare a votului dat si adoptare a unei decizii de incuviintare a arestarii.

Traim cu senzatia ca de votul in cazul senatorului Sova nu mai depinde doar imaginea Senatului Romaniei, terfelita deja indeajuns cu aceasta ocazie si cu altele pana la ea. De acest vot depinde imaginea parlamentarismului roman, va fi influentata major imaginea PSD-ului si, automat, a intregii clase politice romanesti, precum si, inerent, imaginea tarii in strainatate. Negocierile pe Acordul Schengen vor mai trena si ele in cazul unui vot negativ iar pozitia de negociere a Romaniei in relatiile internationale va avea de suferit.

Din toate aceste motive, vom afla zilele acestea pana unde este dispus Victor Ponta sa joace la masa credibilitatii institutii fundamentale ale statului, constructii politice, concepte democratice si, mai presus de toate, viitorul nostru pe termen scurt.

 

Senator PNL,

Dorin -Mircea DOBRA

0 comentarii2870 vizualizări02 iunie 2015




rss 2.0
rss 2.0