Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
CATRE PRESA BISTRITEANA NEASERVITA POLITIC.

MESAJ LA CONGRESUL XIV (SI ULTIMUL) AL UDMR  Capra riioasa a Budapestei si cei trei iezi cersetori de voturi unguresti: Traian Basescu, Victor Ponta, Crin Antonescu.

Doamnelor si domnilor, daca as fi un om cu suflet rau, m-as ruga la Dumnezeu ca pe cladirea din Oradea unde aveti voi Congresul sa cada o bomba, ori o explozie de gaze sa va arunce in aer, ca sa scape Romania si Europa de niste ticalosi. Dar pentru ca eu sint un om cu suflet milostiv, ma rog la Dumnezeu, dimpotriva, sa va dea sanatate si judecata sanatoasa, aducindu-va pe calea cea dreapta, astfel incit sa nu mai traiti ca niste nelegiuiti. La urma urmei, problema nu sinteti voi, cei de la UDMR. Problema o reprezinta acele "cozi de topor" romanesti care au inchis ochii, inca din anul 1990, la instalarea unui Cal Troian in societatea noastra, veritabila Coloana a V-a, care a facut un imens rau atit romanilor, cit si minoritatii maghiare. Numai vrajba, numai ura, numai santaj. Ati ucis oameni. I-ati umilit pe copiii romanilor, dindu-i afara din scoli. Ati facut o purificare etnica de factura nazista. In 21 de ani, de cind face umbra pamintului romanesc si usuca tot ce atinge, acest UDMR n-are nici o realizare. Timp de 16 ani, cit am fost senator al Romaniei (adica 4 legislaturi), i-am observat, cu atentie, pe reprezentantii acestei organizatii criminale: in afara citorva exceptii notabile, restul erau o turma, teleghidata de la Budapesta si minata cu biciul, de la spate, de niste primitivi imbatriniti in rele, ca Attila Verestoy, Csapo Joseph, Robert Raduly, Peter Eckstein Kovacs, Sogor Csaba, Marton Arpad s.a.

Nicaieri, in lumea civilizata, nu mai e tolerata o asemenea haita de trogloditi! Intr-o Europa care se indreapta spre unificare, voi uneltiti, pe fata, la segregare pe criterii etnice, la sfirtecarea teritoriala a unei tari membre. Indrazniti sa ne vorbiti, noua, de Europa si de valorile ei! Noua, romanilor, care sintem in Europa inainte de nasterea Europei! Noua, care sintem stramosii civilizatiei si limbilor de circulatie internationala! Noua, care am dat cea mai veche scriere din lume! Noua, care sintem crestinati la prima mina (nu prin "delegare de competente", ca alte popoare), de Sfintii Apostoli Andrei si Pavel! Noua, care am creat imnul "Te Deum" (Niceta Remesianul) si calendarul Erei Crestine (Dionisie Exiguul), in timp ce voi latrati gutural si mincati carne cruda de sub sa! Trufia voastra stupida a fost pusa la stilpul infamiei de numeroase spirite ale civilizatiei, dintre care ii amintesc pe Giuseppe Garibaldi, Lev Tolstoi, Emile Zola, I. L. Caragiale. Poetul National al romanilor, Mihai Eminescu, scria: "Maghiarii sint niste adversari comici". Iar Octavian Goga, arestat si inchis in mai multe temnite unguresti, v-a prins, si el, in "insectarul" spiritului sau polemic: "Maghiarii urla de dureri inchipuite". Nu putine sint acele constiinte ale batrinului continent care v-au trimis inapoi, in fundul Asiei, daca nu veti invata sa traiti printre oamenii civilizati. Atrocitatile savirsite de unguri, mai cu seama in Secolul XX, sint de domeniul cosmarului si ele vor ramine, de-a pururi, ca "pagini negre" in Istoria Umanitatii. Asa ca voi vorbiti in numele unei culturi si al unei superioritati care NU EXISTA. In imensa majoritate a lor, ungurii de valoare nu erau unguri, ci romani, sirbi, croati, evrei s.a. Pentru ca ati venit tirziu in Europa (la inceputul Secolului X) si ati gasit spatiul ocupat de altii, unii prezenti aici inca din zorii Istoriei, voi tot incercati sa dislocati, sa va faceti pirtie cu picioarele, cu cutitele: astfel, aveti revendicari teritoriale de la romani, de la sirbi, de la slovaci, de la ucrainieni.

Eu, unul, ma lupt de zeci de ani cu strigoii revizionismului unguresc. La inceput, mi-a fost sila de voi. Acum imi e mila. De ce? Fiindca zvircolirile voastre sint zadarnice. De fiecare data cind credeti ca ati facut vreun progres, va izbiti de fortele sanatoase ale altor natiuni si de normele comunitatii internationale, care stie ce va poate pielea. Ma uit la unul dintre tartorii vostri, Satana in Sutana Laszlo Tökes: nu-l baga nimeni in seama in Parlamentul European, il ocolesc toti ca pe-un ciumat. Si asta nu numai pentru mintea lui bolnava si anacronica, ancorata in Evul Mediu intunecat, ci si pentru viata desfrinata pe care o duce, el abandonindu-si sotia si cei 3 copii. Daca un "slujitor" al Bisericii traieste in mocirla si va mai este si pastor, imi pot imagina cum or trai pacatosii, pe care el are menirea sa-i lumineze…

Doamnelor si domnilor,

nu doresc sa dezleg si sa asmut pe voi tigrul pamfletar din mine. Asadar, acesta nu e un pamflet, ci un mesaj la Congres. Ramine de vazut daca acest Congres va marca si un Deces. Fiindca e clar pentru toata lumea ca UDMR-ul, vorba romanului, si-a trait traiul, si-a mincat malaiul. Sau si-a baut palinka, si-a terminat caterinca. Aceasta organizatie aberanta, care functioneaza ILEGAL - intrucit nu s-a inscris, niciodata, la Tribunal, cum prevede Legea de functionare a partidelor politice - reprezinta, in realitate, un grup de criminalitate organizata. Lumea scuipa in sin si isi face cruce: sinteti singura Organizatie Non-Guvernamentala din lume (inclusa in Catalogul ONG-urilor) care face parte din TOATE guvernele. Nu va e rusine? Nu, nu va e rusine. Voua va e doar foame. Si sete. Si nu va mai puteti opri din furat, sinteti ca la "zidul mortii", din circurile ambulante ale copilariei. Asa-zisele voastre "performante" se vad si in aceste zile, in plina desfasurare: ministrul Sanatatii, Cseke Attila, inchide cca. 200 de spitale, fara nici un fel de noima; ministrul Mediului, Laszlo Borbely, asista, pasiv, la defrisarile de paduri, care desertifica Romania si faciliteaza inundatii (13 morti in judetul Harghita, in 2006!); ministrul Culturii, veterinarul Kelemen Hunor, sta cu miinile incrucisate in fata prabusirii Casei Memoriale Constantin Brancusi, din Hobita, chiar in zilele Jubileului a 135 de ani de la nasterea marelui sculptor. Care sint "succesurile" membrilor UDMR - ministri, secretari de Stat, sefi de Agentii si Autoritati Nationale, directori generali - care consuma bani publici si nu fac nimic in folosul acestei tari, ci in folosul lor si al gruparii teroriste care i-a trimis la furat? Cine i-a urcat in capul romanilor? Cine i-a tolerat? Dar, in definitiv, de ce vorbesc la timpul trecut? Aceste aberatii se petrec si azi, in anul de gratie 2011.

Asistam, in aceste zile de februarie, la cel mai grotesc si mai scandalos spectacol politic: Traian Basescu, Victor Ponta si Crin Antonescu ar fi in stare sa se duca, desculti, prin zapada (ca nefericitul imparat Henric al IV-lea la Canossa, pentru a cere iertare Papei, in anul 1077), pina la Oradea, cersind voturile UDMR! Ce degradare! Ce scena de cosmar! Acum se vede, clar, ca intre cei 3 nu este nici o diferenta! Toti se lupta pentru Putere! Cu ghearele si cu dintii! Toti sint niste impostori, care se invirt ca niste giruete, dupa cum bate vintul. In anul 2004, Traian Basescu si Crin Antonescu erau aliati impotriva lui Victor Ponta si a stapinului sau, Adrian Nastase. In 2011, Crin Antonescu si Victor Ponta s-au aliat impotriva lui Traian Basescu. Ca sa faca ce? Sa-i mai pacaleasca, o data, pe romani. Indiferent de justificarile pe care si le fabrica ei, cei 3 sint niste smecheri, care NU reprezinta pe nimeni. Au legatura Traian Basescu cu crestin-democratia, Crin Antonescu cu PNL-ul Bratienilor fauritori de tara si Victor Ponta cu social-democratia asa cum am eu cu amanta si parapanta din Plescoi, Elena Udrea! Iata-i cum se gudura, toti 3, la picioarele dusmanilor Neamului Romanesc! Pazvante Chiorul sa se mentina la Putere, cu voturile UDMR in Parlament, iar cele doua (b)orfeline sa-l dea jos de la Putere, ca sa vina alde Dinu Patriciu, Relu Fenechiu, Puiu Hasotti, Marian Oprisan, Radu Mazare, Nicusor Constantinescu s.a. Lumea vede si judeca.

A venit momentul sa ii acuz, raspicat, pe Traian Basescu, Victor Ponta si Crin Antonescu: domnilor, sinteti niste tradatori de Neam si Tara! N-aveti nici un fel de valoare, degeaba va umfla cu pompa de picior, ca pe niste roti de bicicleta, unele posturi de Televiziune si institute de sondare (firme de bucatarie), care seamana tot mai mult ca prezervativele, sau seringele drogatilor, adica sint de unica folosinta. Electoratele voastre (din ce in ce mai reduse) nu va urmeaza! Puteti sa publicati cite sondaje mincinoase vreti, Tara Reala e alta si nu da pe voi nici doua parale. Si inca ceva, pentru "presa ticalosita": mai, copii ai durerii, nu mai mintiti ca eu si PRM am vrea sa intram, pe usa din dos, in facatura ridicola USL, fiindca va scuipa lumea pe strada! In anul 2002, eu mi-am dat demisia din Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei, tocmai pentru ca sint un om demn. La ora de fata, conform ultimului sondaj de opinie, efectuat de departamentele de resort ale Serviciilor Secrete, eu am 40%, mai mult decit au impreuna Victor Ponta (20%) si Crin Antonescu (17%). Iar PRM a ajuns la 31%. Acesta este electoratul nostru si niste marionete ca voi n-au nici o putere asupra lui.

In ultima clipa, Matrozul Chior s-a razgindit: nu mai merge la Oradea, ci in… Kuweit! Pe ce punem pariu ca se duce acolo pentru a-si pune la adapost conturile bancare, amenintate cu blocarea de F.B.I.?

In concluzie, urez succes deplin lucrarilor ultimului Congres al organizatiei horthyste UDMR. Iar acest succes e sintetizat in urarea: sa se aleaga praful de gasca voastra de agenti straini si infractori! Sa mai ramineti citi am botezat eu! De 21 de ani incoace, otraviti sufletele romanilor, carora nu numai ca le mincati piinea, dar le si viriti in spate cutitul de la tureatca cizmei. V-ati ales Oradea, ca loc de reunire a bandei voastre de raufacatori, fiindca e aproape de granita cu Ungaria, unde va trage ata. Adica acolo unde o sa va expulzez eu, cind voi veni la Putere. Cit despre cei 3 iezi cucuieti ai caprei riioase cu coada pe sus UDMR, ei demonstreaza de ce Romania e patria teatrului absurd si a suprarealismului: timp de mai bine de 100 de ani, unguroaicele erau servitoare in casele romanesti - iata ca si romancele (adica Traian Basescu, Victor Ponta si Crin Antonescu, care au avut si "momente feminine" la viata lor) au ajuns slujnice in casele unguresti. Aferim! La mai mare! Habar n-aveti ce serviciu faceti, prin aceasta slugarnicie dezgustatoare, Miscarii Nationale. Adio, si-un praz verde.

Pe ungurii cinstiti din Romania ii asigur de toata dragostea mea.

 

CORNELIU VADIM TUDOR,

Membru al Parlamentului European,

Presedinte al Partidului Romania Mare

24 februarie 2011, Bucuresti

 

0 comentarii2793 vizualizări25 februarie 2011
rss 2.0
rss 2.0