Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
Gandeste ecologic
In perioada 25 - 27 februarie, tinerii din Partidul Ecologist Roman vor participa la Workshopul "Gandeste ecologic" desfasurat la hotelul Medieval din Predeal.

          La acest workshop vor participa 26 de tineri din intreaga tara, din orase precum Baia Mare, Brasov, Sibiu, Braila, Constanta si Bucuresti, participarea la workshop facandu-se pe baza unei preselectii: tinerii care au dorit sa participe au completat un formular prin care s-a analizat dorinta lor de a se implica in activitati de ecologie, daca au mai participat sau nu la astfel de evenimente,  daca cunosc notiuni de baza din domeniul ecologiei.

          Cu aceasta ocazie, tinerii vor realiza proiecte cu tematica ecologica in care vor analiza o problema ecologica locala sau de interes national, aceste proiecte urmand ca ulterior sa fie analizate de catre experti din domeniu (manageri de proiect, specialisti in ecologie, juristi etc.), iar in faza finala va fi implementat cel mai interesant  proiect fezabil. 

La eveniment au confirmat participarea primarul Predealului Ionel Goidescu, prof. univ. dr. Lucian Matei, precum si prof. univ. dr. Magdalena Matei. 

 

Biroul de Presa     

0 comentarii2114 vizualizări25 februarie 2011
rss 2.0
rss 2.0